Eén speelgoed, één glimlach’ – Kerst Liefdadigheids Campagne

Prestige Properties Ibiza is er trots op om elke kerst een lokaal goed doel te steunen en bij te dragen aan het welzijn van de minder bedeelden in onze gemeenschap. In 2018 besloten we een campagne te kiezen die zowel dicht bij ons hart lag als ook direct verbonden was met onze werkplek, via onze collega Nina Negru, de 4e Editie van ‘One Toy, One Smile’, georganiseerd door Food for Ibiza.


De campagne "Een stuk speelgoed, een glimlach

Kerstmis is een tijd van hoop en medeleven. Kinderen die in armoede leven, beleven Kerstmis vaak heel anders dan de marketingverhalen in de detailhandel ons willen doen geloven, en ook vaak heel anders dan hun vriendjes en leeftijdsgenootjes.

Het delen en ontvangen van een klein geschenk, in de vorm van speelgoed, kan het hele perspectief, de waarde en de eigenwaarde van een kind veranderen, en gewoon een kleine boodschap van hoop sturen.

"One Toy, One Smile" is de perfecte aanvulling op het aanbieden van voedsel aan gezinnen in nood in zo’n ongelooflijk speciale tijd van het jaar. Naast het geven van speelgoed ontvangt elk gezin ook een coupon van 25 euro per persoon, te besteden aan hun eigen persoonlijke kerstmenu in de supermarkt bij hen in de buurt. Zo voelt iedereen zich geliefd en wordt er voor iedereen gezorgd. Zo voelt iedereen zich geliefd en wordt er voor iedereen gezorgd. Bij Prestige Properties waren we ontzettend blij om deel uit te maken van zo’n prachtig project.

Het evenement werd gekenmerkt door het element van verrassing en overweldigende emoties, gebracht door een eenvoudig gebaar van goede wil voor diegenen die het het meest nodig hadden. Wij zijn het team van Food for Ibiza zeer dankbaar voor hun ongelooflijke toewijding en voor het nemen van verantwoordelijkheid voor het succes van deze initiatieven hier op Ibiza.


Over ‘Food for Ibiza’

Sinds 2014 voert Food for Ibiza, een non-profitorganisatie, actief campagne en helpt de levenskwaliteit van de mensen op Ibiza te verbeteren, door honger te bestrijden en enkele van de armste gezinnen van het eiland te voorzien van voedsel en de basisbehoeften die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

De organisatie draait uitsluitend op de steun van vrijwilligers en is afhankelijk van de gulheid en donaties van de lokale gemeenschap, zoals andere bedrijven, supermarkten, hotels, restaurants, en particuliere huishoudelijke bijdragen.

De vrijwilligers van "Voedsel voor Ibiza" rijden voornamelijk naar inzamelpunten over het eiland om gedoneerde levensmiddelen op te halen, zoals gedroogd voedsel zoals rijst, linzen, bonen, pasta of ingeblikt vlees en vis, olie, koffie, cacao en koekjes en brengen deze naar hun magazijn waar de artikelen worden opgeslagen, gesorteerd en de pakketten worden klaargemaakt voor levering op basis van de specifieke behoefte van elk gezin. Ze worden dan één keer per maand verdeeld onder de geregistreerde gezinnen.

We zijn er erg trots op dat we samenwerken met een van de oprichters van Food for Ibiza, onze collega Nina Negru, als onderdeel van ons team van verkoopagenten. Nina is een grote professional in de onroerend goed markt die vond dat ze een meer directe bijdrage moest leveren aan het verlichten van enkele van de moeilijkheden waarmee degenen die worstelen om zich staande te houden in een economie die steeds meer gericht is op luxe en exclusiviteit.Fondsenwerving met ‘Food for Ibiza’

In september hield Food for Ibiza haar jaarlijkse inzamelingsactie tijdens de beroemde ‘Children of the 80’s Party’ in het Hard Rock Hotel: om toegang te krijgen tot het feest hoefde je alleen maar 3 kilo niet-bederfelijk voedsel mee te brengen.

Nina Negru verklaarde dat de inzameling tijdens dit evenement van essentieel belang is gebleken om gezinnen met een laag inkomen op het eiland tijdens de komende winter te helpen.


Armoede op Ibiza – de feiten

We leven op een eiland dat bekend staat om zijn prachtige omgeving en zijn welvarende en bevoorrechte levensstijl. Het is vaak moeilijk te geloven of zelfs maar op te merken dat sommige mensen zeer moeilijke en extreme situaties van armoede en wanhoop ervaren. Sommige mensen hebben heel weinig inkomen, voedsel, zijn dakloos, of hebben weinig middelen en mogelijkheden.

Vanuit Prestige Properties Ibiza willen we zichtbaarheid brengen aan enkele liefdadigheidsinitiatieven die worden georganiseerd door verschillende verenigingen van Ibiza. Het is van het grootste belang dat we het eiland zien als een geheel en met gelijke kansen voor iedereen, en waar er ongelijkheid en noden zijn, willen we samen staan om een verschil te maken en langdurige verbeteringen te creëren voor de gezondheid en het welzijn van onze lokale gemeenschap.

Als u uw tijd als vrijwilliger wilt besteden of betrokken wilt raken, bekijk dan de links hieronder. Uw steun en hulp zal zeer gewaardeerd worden door diegenen die het moeilijk hebben om voor zichzelf te zorgen.

Food for Ibiza:

https://www.facebook.com/foodforibiza
https://www.instagram.com/food_for_ibiza

Geen tijd over? Doneer!

Paypal: nina.foodforibiza@gmail.com

Of via Bankoverschrijving: OPENBANK

IBAN: ES67 0073 0100 5505 0541 8480

SWIFT CODE voor een donatie uit het buitenland: OPENESMM


heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie