Waarom een woning kopen in Sant Josep de sa Talaia?

Onze gids voor exclusieve woningen te koop in Sant Josep de Sa Talaia (San Jose, Ibiza)

Sant Josep de Sa Talaia (San Jose) is de grootste van de vijf gemeenten in Ibiza, grenzend aan Eivissa en Sant Antoni de Portmany. Het gebied beslaat 159.4 km2 in het zuiden van het eiland met een geschatte bevolking van 27.413 van 147.914. Sant Josep de Sa Talaia wordt meestal gekenmerkt door zijn prachtige bezienswaardigheden, culturele UNESCO World Heritage sites en enkele van de eilanden mooiste kustlijnen, verspreid over een totaal van 80 km, met inbegrip van de vele bekroonde blauwe vlag stranden van Ses Salines, Es Cavallet, Cala d’Hort, Cala Comte en Cala Bassa. De kustlijn is overvloedig in schoonheid met iconische eilandjes, zoals Es Vedrà en Es Vedranell, die veel toeristische aandacht van over de hele wereld trekt voor zijn vermeende mystieke mythen en legendes.

De gemeente San Jose bestaat ook uit vier charmante dorpjes gemarkeerd met traditionele witte kerken, waaronder de centrale stad Sant Josep de Sa Talaia, Sant Jordi, Sant Agustí en Es Cubells. Sant Josep de Sa Talaia strekt zich echter uit langs spectaculaire natuur en charmante dorpjes. De regio hecht veel waarde aan de archeologische Fenicische nederzettingen, piratentorens en een scala aan historische erfgoedsites.

De cultuur, gemeenschap en stijl van de gemeente San Jose varieert van gebied tot gebied. Het kopen van een woning in de buurt van het dorp San Jose biedt veel authentieke charme en een meer traditionele Ibiza levensstijl. Terwijl een woning in het zuiden van San Jose trekt high profile klanten op zoek naar een exclusieve Ibiza villa dicht bij de populaire stranden en de voorkeur ‘A’ lijst celebrity spots. Huizen te koop in het westen van San Josep en land boerderijen zullen vaak zien meer gezinsvriendelijk en koppels als terugkerende klanten.

Vaak, huizenkopers op zoek naar een woning te kopen in Sant Josep meestal sub-categoriseren in vier onderscheidende gebieden; het zuiden (Ses Salines, Cala Jondal, Es Cubells), San Jose Town, het Westen (Cala Vadella, Cala Tarida, Cala Conta) en het platteland (Benimussa, San Agustin).

Cala Conta strand (Platges de Comte) - koop een woning in Sant Josep

 

Ten zuiden van San Jose, Ibiza

Het zuiden van Sant Josep de Sa Talaia trekt voornamelijk tweede huizenkopers aan. Deze groep van klanten worden vaak aangetrokken om een woning te kopen in Ses Salines, Cala Jondal of Es Cubells als hun primaire locatie keuze in Ibiza. Deze eigenschappen zijn meestal bedoeld als luxe lifestyle vakantiewoningen, met velen op zoek naar een investering kans en eigenschappen voor ‘kopen om te huren’ doeleinden.

Veel woningen te koop in het zuiden van Sant Josep bieden high profile beveiligde gemeenschapsterreinen, exclusieve villa’s op de klif, villa’s met uitgestrekte landschappen of uitstekende mediterrane zee en Es Vedra uitzicht en zijn uiteindelijk moderne hedendaagse stijl woningen. Dit gebied is vooral favoriet voor snelle toegang tot ongerepte platteland, Ibiza Town en de meest populaire stranden en gebieden begunstigd door A-lijst celebrity klantenkring.

Ses Salines - koop een woning in Sant Josep

 

Ses Salines

Het kopen van een woning in Ses Salines biedt een unieke niche in de Ibiza vastgoedmarkt. Met een groot aantal natuurlijke wonderen, spectaculaire landschappen, Werelderfgoed, trending stranden en modieuze bars en restaurants; het is echt geen wonder dat deze locatie is zeer gewild.

Dankzij het natuurpark Ses Salines d’Eivissa en Formentera, erkend om zijn ecologische waarde en statemented UNESCO World Heritage Site and Nature Reserve, dit gebied beschikt over spectaculaire weidse, ongerepte uitzichten van bijna alle exclusieve villa’s in de Ses Salines gebied aangeboden. Dit prachtige gebied bestaat uit beschermd zeeleven, zeldzame vogelsoorten, waaronder flamingo’s, fascinerende zeezoutvlakuitzichten en twee immens populaire en beschermde stranden, Ses Salines Beach en Es Cavallet.

Veel villa’s te koop in Ses Salines zijn zeer wenselijk onder exclusieve tweede huizenkopers vanwege de nabijheid van deze twee stijlvolle en gerenommeerde stranden. Lange stukken wit zand omringd door natuurlijke bossen, kristalhelder water en een A-lijst strook van modieuze bars en restaurants met zijn beroemdheid clientèle, zoals Sa Trinxa en El Chiringuito, worden gezien als de mooiste en meest aantrekkelijke scènes voor lifestyle vakantiegangers in Ibiza. Het gebied van Ses Salines is altijd in hoge vraag. Vanwege de veelheid van bouw- en bouwbeperkingen als een statemented Natuurreservaat en een beschermd gebied door de wet, eigenschappen te koop in Ses Salines zijn ongelooflijk moeilijk te verwerven. Het lage niveau van eigenschappen beschikbaar binnen het gebied valideert de waarde van de eigenschap marge en de moeite waard in vergelijking met de rest van de San Jose gebied .

Ses Salines Ibiza San Josep - Foto uit santjosep.org

 

Cala Jondal

Het vinden van een woning te koop in Cala Jondal is vrij zeldzaam. Net als het gebied van Ses Salines, deze plek in het zuiden van Sant Josep is altijd in hoge vraag met een laag aanbod. Deze kleine locatie heeft een prachtig zilveren kiezelstrand omringd door dennenbossen en steile hoge puntrotsen. Hier, met uitzicht op dit paradijs vinden we die spectaculaire kliftop Cala Jondal exclusieve villa’s, meestal hoog op de heuveltop met zeer aantrekkelijke en moderne architectuur.

Om een woning te kopen in Cala Jondal is een zeldzame grondstof te wijten aan het hebben van slechts een paar villa’s aanwezig in het gebied. Echter, potentiële huizenkopers succesvol om een woning te koop in Cala Jondal te vinden zijn ook ongelooflijk gelukkig om te verblijven in een onverslaanbare up-markt en welvarende gebied, in vergelijking met bijna overal anders in Ibiza. Cala Jondal is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het centrum van een zeer exclusief toerisme dat kwaliteit zoekt in al zijn ervaringen en staat bekend om zijn VIP-status en populariteit onder de rijken en beroemdheden hier in Ibiza. De kristalheldere wateren zijn doorspekt met jacht- en booteigenaren en het strand zelf biedt een ongelooflijk stijlvolle selectie strandclubs en restaurants zoals de beroemde Blue Marlin Ibiza Beach Club.

Eigenschappen in Cala Jondal zorgt voor een even perfecte 10 tot 15 minuten rijden naar Ibiza Town, de luchthaven in Sant Jordi, evenals een paar minuten naar de omliggende baaien en vissersbaaien van Sa Caleta en Es Bol Nou, voor degenen meer ontspannen en intieme gezinsvriendelijke stranden. Een typisch modern eigentijds huis te koop in Cala Jondal met een waarde van € 4.200.000 zou een perceel van 5.500 m2 bezetten, een indrukwekkende constructie van 359 m2 en vier tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamers. Deze bijzondere eigenschap, Can Nena heeft uitzicht op het spectaculaire eiland Formentera met een groot terras, een 12×5 infinity pool, een eetkamer buiten en een scala aan chill out gebieden om te genieten van het omliggende uitzicht.

Om een woning te kopen in Cala Jondal zorgt ook voor de perfecte rijafstand van 10 tot 15 minuten naar Ibiza Town en de bekende strandclubs en het nachtleven van Playa d’en Bossa.

Can Nena, onroerend goed te koop in Cala Jondal Ibiza

 

Es Cubells

Es Cubells is een van de kleinste dorpen in Ibiza. De gehele structuur wordt gevormd door de centrale witte Ibicencan kerk, gelegen aan de rand van de klif met twee latere lokale bars.

Het kopen van een woning in Es Cubells biedt op wonderbaarlijke wijze rustige en ongeëvenaarde omgeving met een unieke, traditionele charme en de meest authentieke lokale vissers stranden en baaien van Ses Boques, Cala Llentrisca, Es Torrent, Porroig, en de opmerkelijke Cala d’Hort Natuurpark. Eigenschappen in Es Cubells meestal bogen op hun adembenemende zuiden gerichte en weidse uitzicht op zee met een veelheid van Es Cubells villa’s te koop met uitgebreide landschappen en terrein.

Cala d’Hort strand en de omgeving van Es Cubells staan natuurlijk bekend om zijn ultieme uitzicht op het meest iconische symbool van Ibiza, Es Vedra. Een woning te koop in Es Cubells met uitzicht op zonsondergang met uitzicht op Es Vedra is misschien wel een van de meest wenselijke luxe huizenkoper eisen binnen de Es Cubells gebied.

Een van de meest populaire complexen met spectaculaire nieuw gebouwde villa’s is binnen de high-profile gated gemeenschap van Vista Alegre. De particuliere verstedelijking biedt super exclusieve woningen in Es Cubells aan de hoogste normen. Vista Alegre Ibiza Exclusive Properties biedt de meest geloofwaardige villa’s, herenhuizen en huizen met adembenemend uitzicht op de kust en baai van Es Porroig. Een luxe en complete oase. De huizenprijzen in het zuiden van San Jose beginnen en bereiken ruim boven de € 3.000.000, dat is de hoogste minimumprijs voor een woning te koop in Sant Josep binnen de vier subcategorieën voor deze gemeente.

Ten westen van San Jose, Ibiza

Het westen van Sant Josep de Sa Talaia staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen, fantastische witte zandstranden en gezinsvriendelijke sfeer.

Clientèle meestal op zoek naar eigenschappen te kopen in het westen van San Josep zijn met name opgesplitst in twee groepen; die op zoek zijn naar luxe lifestyle tweede huizen en die op zoek zijn naar koop een woning in Ibiza in een gebied dat geschikt is voor jongere stellen en gezinnen. De meest voorkomende en populaire gebieden om koop onroerend goed aan de westkust van Sant Josep zijn voornamelijk in Cala Vadella, Cala Tarida en Cala Conta strand (Platges de Comte). Exclusieve woningen te koop in deze gebieden kunnen overal binnen de regio 1.000.000 – 3.000.000 en bieden een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met het zuiden van Sant Josep. Het westelijke gebied van Sant Josep biedt een meer ontspannen en gezinsvriendelijke ervaring voor de koper met schilderachtige vissersstranden en een rustgevende sfeervolle levensstijl.

Villa’s te koop in Cala Vadella, Cala Tarida en Cala Conta bieden zeer moderne en high-end luxe huizen, met exclusieve villa’s op de klif, uitgestrekte landschappen en uitstekende mediterrane zeegezichten met een immense aantrekkingskracht voor eigenschappen met een spectaculair uitzicht op de zonsondergang.

 

Cala Vadella

Een woning in Cala Vadella vertegenwoordigt een iets andere Ibiza vastgoedmarkt in vergelijking met het zuiden van San Jose. Het kleine resort is de thuisbasis van vele lokale bevolking, gezinnen, bewoners en gelijkgestemde gemeenschappen van tweede huizenkopers en internationals.

Het gebied heeft een bijzonder rustige sfeer met veel levendige Ibicencan en casual familie bars, lokale voorzieningen, en kwaliteit mediterrane gastronomische restaurants, waardoor deze kleine pittoreske baai van wit zand en buitengewone zonsondergangen samen prachtig. De baai van Cala Vadella is omsloten door een baai van dennen beklede heuvels met gespreide heuvelvilla’s en appartementen met uitzicht op het kristalheldere water. A villa of thuis met uitzicht op de zee in Cala Vadella biedt buitengewone bezienswaardigheden met regelmatige jacht- en bootliefhebbers die samenkomen om de prachtige zonsondergangen en nachtelijk verlichte luchten te bekijken.

In de buurt, binnen een paar ogenblikken rijden, biedt de kleine rustige baai van Cala Carbo kopers een fantastische kans om een villa te kopen met uitzicht op Es Vedra. Het nieuw gebouwde aanbod van luxe semi-vrijstaande villa’s bekend als Villas Es Vedra met privézwembaden, uitzicht op de zonsondergang en uitzonderlijke architectuur is het perfecte voorbeeld van de exclusieve Ibiza villa’s te koop in de westkust van Sant Josep.

Cala Tarida

Cala Tarida is een ander ongelooflijk populair gebied binnen de westkust van San Jose. Het gebied staat bekend om zijn populariteit onder toeristen elk seizoen, waardoor deze plek perfect is voor tweede huizenkopers die kijken naar de vooruitzichten van het kopen van een woning voor toeristische verhuur in Ibiza.

Accommodaties te koop in Cala Tarida bieden meestal gerenoveerde en gemoderniseerde villa’s die hun mediterrane authenticiteit behouden, evenals onlangs gebouwde hedendaagse architectonische juweeltjes, compleet met spectaculaire omliggende landschap, zee en uitzicht op zonsondergang. Het kopen van een woning in Cala Tarida biedt een prachtig lokaal strand met grote lengtes van puur wit zand en heldere bodemloze wateren van turquoise blauw en groen. De locatie is goed ontwikkeld met een breed scala aan hotels, restaurants, bars en de beroemde VIP-attractie, Cotton Beach Club Ibiza, die direct aan het strand van Cala Tarida ligt.

Het kopen van een woning in Cala Tarida is vaak heel moeilijk, met weinigen het maken van de vastgoedmarkt elk jaar. Echter, met slechts tien minuten rijden naar Port Des Torrent, eigenschappen te koop zijn veel breder beschikbaar.

Cala Tarida Zonsondergang (San Jose, Ibiza)

 

Cala Conte (Platges de Comte)

Eigenschappen in Cala Comte bogen op twee lokale idyllische zonsondergang stranden, Cala Comte en Racó d’en Xic, die beide zijn toegekend door de Balearen gouverneurs met blauwe vlaggen naast Cala Bassa, Cala d’Hort en Ses Salines.

Deze plek aan de westkust van Ibiza is een zeer populaire optie voor jonge koppels en jongere klanten die koop een woning in Ibiza simpelweg vanwege de paradisaal van helder kristalhelder water, spectaculaire zonsondergangen en lokale trending bars en restaurants, waaronder de ongelooflijk hipster Sunset Ashram Beach Bar en de ecologische chiringuito, Cala Escondida.

Onroerend goed te koop in Cala Comte biedt exclusieve mediterrane lifestyle villa’s met enkele van de meest elegante afwerkingen, spectaculaire zee en zonsondergang uitzicht met tal van luxe chill-out terrein om absoluut en chique voelen in Ibiza. In de buurt, de blauwe vlag Cala Bassa is een van de top stranden van het eiland Ibiza met een aantal fascinerende restaurants waar een fusie van fijne keukens van mediterrane tot high-end sushi allemaal onder een dak – Cala Bassa Beach Club. Het resort is geweven met sculpturen, winkels en boetieks met een zeer modieus Ibiza-label.

A villa in Cala Comte is een rechte route van minder dan 5 minuten door naar San Antonio met zijn beroemde nachtleven, beroemde DJ’s en energieke stadsleven. Recente ontwikkelingen zoals White Angel bieden exclusieve villa’s in Cala Conta met 24 uur volledig onderhouden conciërge en beschermde terrein met een avant-garde ontwerp vol hedendaagse details en spectaculaire zonsondergangen met uitzicht op de zee.

De stad van San Jose, Ibiza

De centrale stad of het dorp Sant Josep de Sa Talaia staat bekend om zijn authentieke charme, lokale gemeenschap, en gezinsvriendelijke sfeer. De centrale ligging zorgt voor gemakkelijke toegang tot Ibiza (15 km), de luchthaven (11 km) en het centrum van Sant Antonio (10 km), evenals flexibiliteit om een van de omliggende stranden van de gemeente Sant Josep binnen 15 minuten te bezoeken.

Clientèle meestal op zoek naar eigenschappen te kopen in het dorp San Josep zijn gezinnen met meer permanente of regelmatige verblijfplaats in Ibiza, gevolgd door die van een pensioengerechtigde leeftijd op zoek naar een lange termijn bejaardentehuis of een ontspannen tweede vakantiehuis. Het typische Ibicencan dorp is waar het stadhuis van de gemeente is gevestigd. Het centrum biedt veel verschillende voorzieningen, supermarkten, souvenir cadeauwinkels, lokale ambachtelijke producten, kunst, interieur, boetieks en modewinkels. Elke zaterdag is een traditionele markt in het centrum van het dorp open voor het publiek met lokale, biologische en "Pasteleria" producten. In het hoogtepunt van het seizoen, Sant Josep heeft uitnodigende sfeer en een sfeervol gezinsvriendelijk nachtleven waar u onthullen in een aantal grote gastronomische verkooppunten en geniet van fantastische livemuziek.

Degenen die op zoek zijn naar een woning te kopen in de Sant Josep Town gebied worden meestal aangetrokken door de authenticiteit van Sant Josep Village. Deze authenticiteit wordt weerspiegeld door het type woningen te koop in San Jose Town. Huizen zijn vaak van een klassiek Ibiza-ontwerp met weelderige mediterrane tuinen en bieden een zekere warmte aan hun huizen of villa’s. Woningen te koop in Sant Josep centrum zijn stijlvol en omvangrijk voor hun waarde, vaak zitten rond de €1.000.000 prijsklasse voor een exclusieve vier slaapkamer in een rustige omgeving.

Villa’s of Fincas te kopen in San Jose stad zoals de momenteel beschikbare Casa Bonita bieden bloeiende Spaanse tuinen met moderne imitaties of hedendaagse renovaties van traditionele stijl Ibicencan Finca’s. Prachtig ontworpen Romeinse stijl stenen gemetselde muren en royale, gezellige woonruimtes geven deze stad San Jose eigenschappen een gevoel van zowel comfort in de winter tijd en de vrijheid van luchtige zomers.

San Jose platteland, Ibiza

Het platteland van San Josep de Sa Talaia is gevuld met prachtige historische architectuur en een spectaculair omliggende platteland. Het platteland trekt vooral klanten aan die koop een woning in San Agustin of Benimussa. Natuurlijk, deze klantenkring groep zijn liefhebbers van het buitenleven, natuur wandelaars en kwekers van hun eigen biologische voedingsmiddelen en plantages. Gezinnen zijn ongelooflijk enthousiaste kopers van fincas en boerderijen in San Agustin en Benimussa, evenals jonge koppels op zoek naar een permanente toekomst thuis op het eiland.

Ibiza ziet een toename van klanten op zoek naar mogelijkheden om een meer ecologische levensstijl te creëren voor toekomstige generaties en profiteren van alle beschikbare onroerend goed te koop in Ibiza met grond om dezelfde redenen. Plattelandswoningen in San Josep te koop bieden authentieke charme maar gemoderniseerde mediterrane stijl villa’s en traditionele boerderijen met een gemiddelde prijs van €1,000,000 – 2,000,000 voor een fatsoenlijk gezinshuis.

Net als in het dorp San Jose, het kopen van een woning in Benimussa of Sant Agustin biedt een lokale gemeenschap van gezinnen en een agrarisch Ibiza. Het gebied is perfect voor het land wonen met quick toegang tot een verscheidenheid aan ongerepte platteland, schoonheid plekken, restaurants en stranden.

 

Benimussa Benimussa

De Benimussa vallei is een van de meest pittoreske aangelegde gebieden van Ibiza met prachtige agrarische gronden gevuld met johannesbrood, vijgen, amandel en olijfbomen, en is de thuisbasis van ibiza’s belangrijkste productie van lokale olijfolie.

De campo is omgeven met hoge dennenbossen en sporadische Benimussa landhuizen met velen van hen bekend om hun traditionele schoonheid en architectonische ontwerp. In feite is de grote wijk benimussa die grenst aan San Antonio is vernoemd naar een van de eilanden meest historisch gerenommeerde en statured 14e eeuwse huizen, ‘De Benimussa Boerderij’. Het landschap is een panorama van uitzonderlijke schoonheid met monumenten en oude putten verspreid over het grondgebied. Het kopen van een woning in Benimussa is idyllisch voor klanten op zoek naar een alternatief, rustig leven het verkennen van de buitenlucht.

Woningen te koop in landelijke gebieden garanderen de luxe open ruimte en een panoramisch uitzicht met landbouwgrondpercelen en rustiek hedendaags leven. Het Benimussa-gebied is ANEI beschermd gebied, wat betekent dat er geen nieuwbouw of bouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden in de regio en dus het behoud van de ecologische en agrarische waarden.

Finca Benimussa Ibiza - Woning te koop Benimussa (San Jose, Ibiza)

 

Sant Agustí

Sant Agustí is een van de meest charmante en beeldperfecte dorpen in Ibiza. Het is een kleine kerk op het westen (het enige westen) met een eigen parochiehuis en traditionele Ibicenco-huizen rond het dorpsplein uitzicht op een oneindig uitzicht op wijngaarden en velden hieronder, waardoor Sant Agusti een echt prachtig architectonisch en pittoresk dorp is.

Gelegen direct tussen San Antonio en San Jose, eigenschappen in Sant Agusti zijn even goed bereikbaar van de lokale voorzieningen, supermarkten en restaurants van beide steden, die nodig is als dit roman-achtige dorp heeft slechts een beperkt aantal winkels voor de basisbehoeften van het leven, die nog meer toe te voegen aan zijn unieke charisma. Zomeravonden in Sant Agustí bieden een schilderachtige en romantische locatie op de heuveltop voor een aantal fantastische gerechten van het lokale mediterrane restaurant direct achter de kerk. Woningen te koop in Sant Agusti bogen op vrede, privacy, en een nabijheid van de natuur binnen een 18e eeuwse Ibiza gestileerde locatie.

Overweegt u om een villa te kopen in San Josep de Sa Talaia?

"Sant Josep de sa Talaia is een gevarieerde en diverse gemeente met een buitengewone rijkdom aan landschappen en natuurlijke, menselijke en culturele hulpbronnen" – Burgemeester van San Jose, Josep Marí Ribas.

Prestige Properties Ibiza heeft momenteel een portfolio van 97 woningen te koop in San Jose. Thij gebied van San Josep de Sa Talaia is immens populair en altijd in hoge vraag naar exclusieve en luxe woningen. Potential huizenkopers worden vaak aangemoedigd om verder te kijken dan de gewilde gebieden en op de naburige plekken die een ongelooflijke kans hebben om waar voor je geld te maximaliseren en nog steeds onberispelijk dicht bij die stijlvolle gebieden van Ses Salines, Cala Tarida of Es Cubells.

Accommodaties te koop in Port Des Torrent, Playa d’en Bossa en Sant Jordi zijn perfect toegankelijk voor de belangrijkste stad Sant Jose, Ibiza Town, de luchthaven en veel van die gewenste locaties, nog steeds met een grote verscheidenheid aan lokale voorzieningen en stijlvolle restaurants om te verkennen.

Als u overweegt het kopen van een woning in de omgeving van San Jose, waarom dan niet een kijkje nemen op onze huidige exclusieve eigenschappen beschikbaar. Ons team staat altijd klaar om u te helpen op reis te gaan en ervoor te zorgen dat u uw droomhuis ontdekt – neem vandaag nog contact op met Prestige Properties Ibiza..

Heeft u een Vakantiehuis in Ibiza nodig tijdens uw bezoek om de woningen te bezichtigen?

Onze vakantievilla’s zijn onlangs uitgebreid. Boek bij ons en we kunnen u rondleiden over interessante panden die te koop zijn tijdens uw verblijf. Bedankt voor het contact. We hopen je snel en het allerbeste te zien met de aankoop van je nieuwe huis hier op het magische witte eiland Ibiza.

Wilt u meer weten over het gebied. Bekijk hieronder de initiatieven van het sant Josep de Sa Talaia-gemeenschapsbestuur, burgemeester en regering;

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie