Real Estate Virtuele Technologie

De wereld evolueert constant en de onroerend goed markt moet zich aanpassen. Wij beschikken tegenwoordig over de technologie om je te helpen bij het kopen of verkopen van jouw onroerend goed op afstand. Of we nu te maken hebben met een gezondheidscrisis zoals Covid-19, of als je er niet kunt zijn door zaken, familievakanties of andere belangrijke zaken, wij, bij Prestige Properties, doen er alles aan om ons werk voor je te blijven doen zo veilig en efficiënt mogelijk.

Onze Virtuele Services

Overleg met kopers
Bezichtigingen van onroerend goed
Taxaties en aanbiedingen van onroerend goed
Onderhandelingen en afsluitingen
Hypotheek aanvraag

Anker

Virtueel aankoop advies

Als je overweegt een huis te kopen op Ibiza, maar je kunt niet persoonlijk op het eiland aanwezig zijn, is dit het perfecte moment om alle informatie aan te vragen die je nodig hebt voor de aanstaande beslissingen.

We bieden onlinevergaderingen met onze agenten via videoconferenties, zodat je ons kunt leren kennen en al jouw vragen kunt stellen met betrekking tot specifieke gebieden, financiering, legaliteiten, verhuur mogelijkheden of andere relevante zaken. Dit is ook het perfecte moment voor ons om jouw zoekcriteria te begrijpen en de meest geschikte producten voor jouw bezichtigingen te selecteren.

Anker

Virtuele bezichtigingen

Als je niet persoonlijk beschikbaar bent voor bezichtigingen, kunnen we virtuele rondleidingen door jouw favoriete objecten regelen, hetzij via vooraf opgenomen videomateriaal of via applicaties zoals Facetime, Zoom, Skype of een ander type videogesprek.

Tijdens perioden van gezondheidscrises zoals Covid-19 moeten we er allemaal voor zorgen dat we veilig blijven en sociale afstand houden, maar dit betekent niet dat jouw zoektocht naar je ideale Ibiza-huis in de wacht moet worden gezet, noch dat Prestige Properties niet kan blijven werken aan het vinden van de woning van jouw dromen.


Anker

Virtuele Valuaties en verkoop van jouw eigendom

Je wilt jouw eigendom verkopen, maar je bent niet op het eiland of er is sociale afstand nodig, dan kunnen wij het verkoopproces starten via ons virtuele programma. We kunnen een rondleiding door jouw eigendom organiseren door middel van een virtueel gesprek of door toegang te verlenen aan een van onze agenten. Daarna gebruiken we onze kennis van de lokale markt en onze database van verkochte objecten en prijsvergelijkingen om ervoor te zorgen dat we de juiste verkoopprijs voor je bepalen. Het ontwikkelen van de beste strategie om de prijs te bereiken die jouw object waard is binnen het door jou gewenste tijdsbestek.

Ons team zorgt voor alle details die nodig zijn om jouw woning op de best mogelijke manier op de markt te presenteren.

Anker

Virtueel koopcontract en overdracht

De meest belangrijke stappen van een aankoop of verkoop van een woning kunnen op afstand worden afgehandeld. Onderhandelingen en aanbiedingen vinden telefonisch en per e-mail plaats met de hulp van onze agenten. Documenten kunnen elektronisch worden ondertekend. Lokale adviseurs waarmee we zouden samenwerken, kunnen het juridische deel van de overdracht beheren.

Geniet van een stressvrij en veilig proces door jouw huis online te kopen of te verkopen.


Anker

Hypotheek aanvraag

Wacht niet tot dat je fysiek aanweizg kunt zijn op het eiland, maar begin online met het stellen van vragen over het financiële aspect van jouw investering, wees voorbereid; wij kunnen jouw lokale contactpersoon zijn en je in contact brengen met partners die je zullen begeleiden om de beste tarieven voor jouw lening te krijgen. Jouw hypotheek kan van begin tot eind online worden goedgekeurd.

Anker

Neem contact met ons op over virtueel kopen of verkopen

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie