Real Estate Virtuele Technologie

De wereld evolueert constant en de onroerend goed markt moet zich aanpassen. Wij beschikken tegenwoordig over de technologie om u te helpen bij het kopen of verkopen van uw onroerend goed op afstand. Of we nu te maken hebben met een gezondheidscrisis zoals Covid-19, of u er niet kunt zijn voor zaken, familievakanties of andere belangrijke zaken en er niet persoonlijk bij kunt zijn, wij, bij Prestige Properties, doen er alles aan om ons werk voor u te blijven doen zo veilig en efficiënt mogelijk.

Onze Virtuele Services

Overleg met kopers
Bezichtigingen van onroerend goed
Taxaties en aanbiedingen van onroerend goed
Onderhandelingen en afsluitingen
Hypotheek aanvraag

Anker

Virtueel aankoop advies

Als u overweegt een huis te kopen op Ibiza, maar u kunt niet persoonlijk op het eiland aanwezig zijn, is dit het perfecte moment om alle informatie aan te vragen die u nodig heeft voor de aanstaande beslissingen.

We bieden onlinevergaderingen met onze agenten via videoconferenties, zodat u ons kunt leren kennen en al uw vragen kunt stellen met betrekking tot specifieke gebieden, financiering, legaliteiten, verhuur mogelijkheden of andere relevante zaken. Dit is ook het perfecte moment voor ons om uw zoekcriteria te begrijpen en de meest geschikte producten voor uw bezichtigingen te selecteren.

Anker

Virtuele bezichtigingen

Als u niet persoonlijk beschikbaar bent voor bezichtigingen, kunnen we virtuele rondleidingen door uw favoriete eigendommen regelen, hetzij via vooraf opgenomen videomateriaal of via applicaties zoals Facetime, Zoom, Skype of een ander type videogesprek.

Tijdens perioden van gezondheidscrises zoals Covid-19 moeten we er allemaal voor zorgen dat we veilig blijven en sociale afstand houden, maar dit betekent niet dat uw zoektocht naar uw ideale Ibiza-huis in de wacht moet worden gezet, noch dat Prestige Properties niet kan blijven werken bij het vinden van de woning van uw dromen voor u.


Anker

Virtuele Valuaties en verkoop van uw eigendom

U wilt uw eigendom verkopen, maar u bent niet op het eiland of er is sociale afstand nodig, dan kunnen wij het verkoopproces starten via ons virtuele programma. We kunnen een rondleiding door uw eigendom organiseren door middel van een virtueel gesprek of door toegang te verlenen aan een van onze agenten. Daarna gebruiken we onze kennis van de lokale markt en onze database van verkochte objecten en prijsvergelijkingen om ervoor te zorgen dat we de juiste verkoopprijs voor u bepalen. Het ontwikkelen van de beste strategie om de prijs te bereiken die uw eigendom waard is binnen het door u gewenste tijdsbestek.

Ons team zorgt voor alle details die nodig zijn om uw woning op de best mogelijke manier op de markt te presenteren.

Anker

Virtueel koopcontract en overdracht

De meeste belangrijke stappen van een aankoop of verkoop van een woning kunnen op afstand worden afgehandeld. Onderhandelingen en aanbiedingen vinden telefonisch en per e-mail plaats met de hulp van onze agenten. Documenten kunnen elektronisch worden ondertekend. Lokale adviseurs waarmee we zouden samenwerken, kunnen het juridische deel van de overdracht beheren.

Geniet van een stressvrij en veilig proces door uw huis online te kopen of verkopen.


Anker

Hypotheek aanvraag

Wacht niet om hier te zijn om te beginnen met vragen over het financiële aspect van uw investering, wees voorbereid; wij kunnen uw lokale contactpersoon zijn en u in contact brengen met partners die u zullen begeleiden om de beste tarieven voor uw lening te krijgen. Uw hypotheek kan van begin tot eind online worden goedgekeurd.

Anker

Neem contact met ons op over virtueel kopen of verkopen

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie