Nina Negru

Senior Verkoopadviseur

"WEES EEN TEAM MET JE KLANT, OPEN EN EERLIJK: SAMENWERKEN IS DE WEG NAAR SUCCES"

Nina is al sinds 2017 een uiterst kundige verkoopconsulent bij Prestige Properties, nadat ze meer dan 10 jaar als architect heeft gewerkt op Ibiza.

Haar unieke inzicht in en begrip van stedenbouwkundige en bouwvoorschriften, in combinatie met haar creativiteit en visie, helpen je om een idee te krijgen van het volledige potentieel en de mogelijkheden (en de onmogelijkheden!) van jouw ideale huis.

Nina is afkomstig uit het Oostzeegebied in Duitsland en kwam in 2005 naar Ibiza, aangetrokken door de welbekende natuurlijke schoonheid van de zee en het nauwe contact met de natuur. Hier werd ze verliefd op de zonnige dagen en het kosmopolitische sociale leven.

Zij woont nu in de gezinsvriendelijke plaats Port des Torrent met haar man, haar twee kinderen, drie honden en een kat. In 2014 richtte ze Food for Ibiza op, een goed doel dat voedsel verstrekt aan gezinnen met een laag inkomen en de minderbedeelden op het eiland.

Wat zorgt ervoor dat Nina ’s ochtends opstaat en naar kantoor komt? "De bevrediging van het zien van hoe gelukkig mijn klanten zijn als ze eenmaal de juiste woning hebben gevonden – ik hou absoluut van dit aspect over mijn werk en zou het voor niets willen ruilen."

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie