Laten we een Sabina planten!

Vier jonge mannen uit Ibiza, bijgenaamd "The Sabina Boys", die samen opgroeiden en schoolkameraden waren, José Fernández, Guillaume Desager, Patrick Nagel en Andrés García, vertrokken op 10 juli vanuit Ibiza en rijden naar Mongolië, waar ze eind augustus aankomen. Ze nemen deel aan de beroemde liefdadigheidsuitdaging "De Mongolen Rally" die in 2004 in het leven werd geroepen.

De Mongol Rally is een jaarlijks evenement dat mensen aantrekt die van avontuur houden en de uitdaging willen aangaan. De reis gaat over ongeveer 30.000 km door bergen en woestijn, van Europa naar Azië. Zonder ondersteunende uitrusting, rijdend in een basisvoertuig, in dit geval een Renault Kangoo, en zonder vaste route. Het is een liefdadigheidsrace en elk team steunt een NGO naar keuze.

"De Sabina Boys" kozen de NGO Ibizaconciencia.org en zullen hun donaties overmaken aan de volgende campagne van "Reforesta Ibiza", waar herbebossingsdagen zullen worden georganiseerd door leerlingen van scholen op het eiland, om inheems bosgebied dat door branden is verwoest te herstellen. Hun doel is om ten minste één jeneverbes (Sabina) te herplanten voor elke 100 afgelegde kilometers.

Bij Prestige Properties willen we ook helpen om de verbrande gebieden van het Ibizaanse landschap opnieuw te beplanten. Het planten van de jeneverbessen (sabina’s), laat ze groeien en helpt ons geliefde eiland zijn inheemse flora en fauna te behouden. Om deze reden doneert Prestige Properties € 500 aan "The Sabina Boys" via de NGO Ibizaconciencia.org voor de herbebossing van het eiland.

U kunt ook doneren! https://www.migranodearena.org/reto/18842/100-km-1-sabina-mongolrally2018#.W0czf5OgOks.link

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie