Ibiza met kinderen: een plek om een geweldige tijd te hebben

Een vakantie op het eiland Balearen is altijd een goed idee, maar wonen op Ibiza met kinderen
is een nog betere.

Voor degenen die het eiland niet kennen, kan het een uitstekende plek lijken voor een vakantie aan boord van een luxe jacht of in een prachtige villa, maar het is ook een perfecte plek om met kinderen te leven.

Naast talrijke huizen om te huren of te kopen voor een stabiel leven op Ibiza, biedt het wereldberoemde mediterrane eiland tal van diensten voor de jongste leden van de familie.

Wonen op Ibiza met kinderen en alles wat het eiland te bieden heeft

Wanneer iemand besluit zich in een andere stad te vestigen, is het eerste wat ze doen op zoek naar een plek om te wonen, hetzij door een woning te huren of te kopen. Zodra deze vraag is opgelost, is de volgende stap om naar een school te zoeken, mocht het nieuwe leven met kinderen zijn.

In feite is het niet minder waar dat de zoektocht naar huisvesting wordt geconditioneerd door de nabijheid van de school om te kiezen, of omgekeerd. In deze zin, evenals staatsscholen, biedt Ibiza interessante prive-opties voor het opleiden van kinderen:

-Morna International College in Santa Gertrudis. Een interessante optie, zowel als de kinderen Spaans, Engels of Duitstalig zijn.

-College Francais. Gelegen tussen Ibiza en San José, deze school heeft kleine klassen voor Franstalige kinderen die geen Spaans spreken; een opleiding op het hoogste niveau om tegemoet te komen aan de verwachtingen van de meest veeleisende ouders en ook voor kinderen die officiële kwalificaties in het Frans nodig hebben.

-Colegio Mestral. Deze privéschool ligt in het centrum van de stad en biedt lessen in het Catalaans en Spaans, evenals in het Engels; een andere optie beschikbaar voor diegenen die van plan zijn om naar Ibiza te verhuizen.

Wonen op Ibiza vereist onderwijs, maar ook vrije tijd

In aanvulling op een unieke natuurlijke omgeving en educatieve opties, het leven op het eiland biedt ongelooflijke recreatieve activiteiten voor kinderen.
Aguamar Park

Bewijs hiervan zijn de bedrijven die toegewijd zijn aan het organiseren van feesten voor kinderen, de mogelijkheid van buitenactiviteiten zoals paardrijden, het Aguamar water park of de met avontuur gevulde acrobosc Park.

Een paar voorbeelden van hoe het leven kan zijn voor de kleintjes op het eiland die wereldwijd bekend staat om zijn klimaat en zijn stranden: twee andere aspecten die Ibiza omschrijven.

Acrobosc

Het is aangetoond dat het leven in een bevoorrechte omgeving kinderen helpt bij het leren en ook bijdraagt aan een gezond leven. Wonen op Ibiza met kinderen is een uitstekend idee in elk opzicht.

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie