Ibiza 2021 – Waarom Ibiza hoge verwachtingen heeft van een sterk toekomstig toerisme!

Ibiza 2021 en wat te verwachten…

Ibiza Seizoen 2020

We kunnen nog steeds in het laatste deel van het seizoen 2020, maar met veel reisplannen uitgesteld, annuleringen van vluchten en tal van lopende wereldwijde reisbeperkingen; we denken dat het veilig is om te zeggen dat velen van ons klaar zijn om onze teleurstellingen voor het jaar 2020 achter ons te stellen en uit te kijken naar een betere horizon – en dit omvat onze wens om te reizen en te genieten van onze gebruikelijke zomervakanties weer in de nabije toekomst!

Ondanks een zeer onverwachte ommekeer voor de toeristische sector hier in Ibiza in de afgelopen maanden, geloven we, Ibiza 2021 gaat een positief seizoen en een toestroom van toerisme te zien.

Dus, wat geeft ons dit sterke gevoel van verwachting?

Het stadsmening van Ibiza

Planning Vooruit zomer 2021

Hoewel volgend jaar misschien ver weg lijkt, kan het plannen van reizen op voorhand voor 2021 meer nodig zijn dan voorheen. In de afgelopen jaren, met de snelheid van het internet en boekingssystemen, toerisme in Ibiza heeft aangetoond veel last minute boekingen voor verschillende weken gedurende het seizoen. Het optreden van pre-planning en het veiligstellen van droomvakanties op voorhand bestond meestal uit langere verblijven voor maximaal of meer dan een maand, bij het overwegen van grotere groep vakanties, eerste keuze luxe villa’s, evenementen, en die extra populaire zomermaanden zoals augustus. Echter, nu, in het licht van de recente omstandigheden, zien we nog meer voorwaartse reisplanning dan normaal.

We hebben opgemerkt dat veel ‘uitgestelde 2020-reisplannen’ al data rechtstreeks in de 2021-kalender hebben geselecteerd, wat onvermijdelijk betekent dat het jaarlijkse vakantiedagboek al veel sneller is gevuld dan voorgaande jaren.

Daarbij moet ook rekening worden gehouden met de vele extra reisdata die zijn verplaatst voor bruiloften en evenementen, die ook tijdens het seizoen 2020 zouden plaatsvinden.

Afgezien van deze ‘change of date’ boekingen, of vakantie of evenement, hebben we ook een recente toename van de reis vragen voor Ibiza 2021, dat is meestal een zeldzamere gebeurtenis tijdens het hoogtepunt van de zomer.

In feite, "op basis van Google-gegevens, een studie werd onthuld door reisorganisatie Kuoni, die in kaart gebracht de meest gezochte en meest populaire 2021 vakantiebestemmingen voor 131 landen over de hele wereld. De studie toonde een duidelijke vraag naar toekomstige reizen, met Google Trends waaruit blijkt dat de zoekopdrachten naar "2021 vakantie" steeg met 124% in vergelijking met het einde van maart". – Lonely Planet 2020.

Dus, het lijkt nu is de perfecte en populaire tijd om te overwegen boeking reizen voor volgend jaar!

De populairste bestemmingen voor 2021 in het Verenigd Koninkrijk zoeken

Flexibiliteit en risicovrij reizen

De COVID-19 pandemie heeft alle reizigers één ding geleerd over de validatie van reisverzekeringen in dergelijke omstandigheden, waarbij voor de meerderheid epidemieën en pandemieën niet gedekt zijn. Daarom is flexibiliteit een belangrijk onderdeel geworden voor veel hotels, reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen die zich aanpassen aan klanten.

De algemene essentie voor de reisbranche is om (in het geval van reisbeperkingen zowel huidige als toekomstige) risicovrije boekingen en flexibele datumwijzigingen aan te bieden.

Veel agenten en hotels bieden ook korting tarieven voor begin 2021 boekingen om te helpen de economie hier te ondersteunen. Het is nu belangrijker dan ooit om volledig te begrijpen dat flexibel moet zijn en bereid is om waar nodig veranderingen aan te brengen.

Daarom kunnen klanten en reizigers zich gerustgesteld voelen dat het niet nodig is om te stoppen met het plannen van toekomstige reizen, maar voel je gewoon comfortabel met flexibele datumopties en kan ze zich indien nodig aanpassen.

Natuurlijk kan dit betekenen dat er meer organisatie en planning komt met werkverplichtingen, schoolvakanties enzovoort. Maar het geeft reizigers ook voldoende tijd om verstandig vooruit te gaan op ‘het worst-case scenario’ en een ‘Plan B’ te laten reizen.

Tijdens het wachten kan 2021 reisplanning in feite een leuk proces zijn. Bedenk hoe je de luxe van reizen beter waarderen en het meeste uit je aankomende vakantie halen met gepersonaliseerde gedetailleerde routes en bezoek de plaatsen waar je altijd van droomde, maar ook nooit rond kwam.

Wat te verwachten van Ibiza 2021

Hoewel we de toekomst blijkbaar niet volledig kunnen voorspellen, is het duidelijk dat Ibiza zich heeft aangepast aan de huidige omstandigheden en een positieve houding aanneemt, waar mogelijk om gewoon verder te gaan.

De nachtclubs zijn het meest getroffen door veiligheidsmetingen die zijn uitgevoerd en moeten in 2020 gesloten blijven. Echter, ondanks deze jaarlijkse tegenslag velen zijn al begonnen met het doorsturen van plan voor Ibiza 2021.

Hi Ibiza heeft onlangs aangekondigd volgend jaar residentie met 2021 verklaard als hun grootste zomer tot nu toe, het brengen van wereldklasse DJ’s, state-of-the-art producties, en een belofte om de clubber in het centrum van de ervaring. Naast hun terugkerende residenties Afterlife, Black Coffee, F *** Me I’m Famous! en Glitterbox, nieuwe bewoners zijn The Martinez Brothers en FISHER om de partij te sluiten.

Hi Ibiza Seizoen 2021 Officiële kalender

We hopen de Ibiza clubscene in 2021 zoals gebruikelijk terug te zien keren. Echter, met of zonder de nachtclubs open, Ibiza is een bepaald eiland dat heeft aangetoond gedurende 2020 zijn passie voor het toerisme, ondanks de omstandigheden.

Zelfs zonder de wereldberoemde nachtclubs open, heeft ons eiland gehost een frisse interesse voor culinaire ervaring, zonsondergang charters en prive-jachten, reizen voor natuurlijke schoonheid en ontspanning, en avontuur die minder bereisde paden en het ontdekken van de eilanden verborgen juweeltjes ook!
Met overbevolking op een minimum en wegen vrij verkeer, Ibiza is een mooie en zeldzame ervaring die we allemaal rekening moeten houden, zelfs als de reis nummers moeten lager blijven en veiligheidsmaatregelen (zoals sluiting van de nachtclubs) blijven op zijn plaats.

Bekijk onze recente blog over zomer 2020 en de Ibiza Vastgoedmarkt voor een hele reeks ideeën en informatie.

Waarom kiezen voor Ibiza

Bij de planning voor 2021, het vinden van een bestemming die veiligheid en veiligheid biedt omvat Ibiza, ondanks het vasteland van Spanje met steile pieken van Covid-19 gevallen.

Ibiza heeft gezien relatief lage cijfers van Covid-19 in vergelijking met de rest van Spanje en Europa. Het gezondheidszorgsysteem op het eiland is stabiel geweest in de hele met minimale kritische patiënten.

Onze regering is ongelooflijk efficiënt geweest in het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van iedereen, zowel bewoners als degenen die het eiland bezoeken. Veiligheidsvoorschriften hebben ervoor gezorgd dat ibiza’s toerisme en levensstijl op een positief pad blijft en open blijft.

Trots kunnen we zeggen dat het eiland volledig voldoet aan en respecteert voor de verrichte metingen, wat ons alleen maar hoop kan geven dat het virus zal blijven bestaan, zonder verdere uitbraken of staat van alarm, en 2021 kan doorgaan met zoveel mogelijk normaliteit.

Reizen kunnen er na Covid-19 anders uitzien, maar we zijn optimistisch voor de toekomst en 2021.

Bedankt om op de hoogte te blijven van het aanbod van Prestige Properties Ibiza. Als u overweegt om naar Ibiza te reizen en nog accommodatie te boeken, waarom dan niet onze Ibiza Holiday Villa’s bekijken.

Onze teamleden staan altijd klaar om u te helpen met uw reismogelijkheden en helpen u graag met al uw vragen, dus neem vandaag nog contact met ons op!

Vakantievilla in Ibiza met uitzicht op zee

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie