Een Prestige Buyer’s Journey: Ontmoet Joanne en Martin Davison

Maak kennis met Prestige klanten Joanne en Martin Davison!

Beide hebben de Britse nationaliteit en wonen en werken in Londen. Martin is Chief Financial Officer en Joanne werkt als Sport Nutritionist. In 2019 kochten ze een gerenoveerde Finca in het centrum van het eiland, Can Coll, die ze nu delen met hun twee tienerkinderen en hun uitgebreide familie. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke reis naar hun droomhuis op Ibiza…

Vertel ons een beetje over je eerste ervaringen op Ibiza…

Onze eerste reis was een prachtig rustige ervaring die een verrassing was omdat Ibiza bekend staat als de feestplaats. We werden meteen verliefd op de prachtige stranden, het prachtige turquoise water en de positieve energie die we voelden.

Wat maakte dat u een woning in Ibiza wilde kopen?

Het deed ons denken aan Californië met zijn relaxte, internationale sfeer en met veel bomen en vegetatie. Het heeft goede kwaliteit restaurants en stranden, en het hele eiland is gemakkelijk bereikbaar.

Wat voor soort eigendom zocht u en waarom?

We wilden een gerenoveerde woning met karakter en in een landelijke omgeving die past bij onze groeiende familie.

Op welke punten was u bereid compromissen te sluiten en waar heeft u de grens getrokken?

We waren open-minded over de locatie en de leeftijd van het pand, maar wilden geen afbreuk doen aan het karakter en het algemene ‘gevoel’ van het huis. We hadden al enkele jaren geleden een lijstje gemaakt van onze "must-haves" en Inge van Prestige Properties werkte met ons samen om de meest geschikte pasvorm te vinden.

Vertel ons wat over uw algemene ervaring met het zoeken naar een huis op Ibiza?

We waren al minstens tien jaar op zoek naar een nieuw huis in het buitenland, maar toen we Ibiza bezochten, wisten we dat we ons daar wilden vestigen. Zoals veel mensen hadden we een oogje in het zeil gehouden op woningen die via het internet beschikbaar waren. Toch, toen we Prestige Properties bezochten en Inge ontmoetten, hadden we het gevoel dat we in goede handen waren met een kwalitatief hoogstaande agent en een goed aanbod van woningen op hun website.

Wat waren de grootste uitdagingen waar u voor stond tijdens het zoekproces, en was Prestige in staat om u te helpen een aantal van deze uitdagingen te overwinnen?

Het was moeilijk om de zoektocht te beperken tot een specifiek gebied, omdat je fantastische eigenschappen kunt hebben in gebieden waar je misschien niet aan denkt – je moet open-minded zijn. Je moet de agent vertrouwen om je te begeleiden. We vonden dat Inge ons als familie leerde kennen en ons naar de gebieden en huizen leidde die het best bij onze behoeften pasten.

Wat zou uw belangrijkste advies aan andere huizenkopers, die op het punt staan om aan een soortgelijke reis te beginnen, zijn?

Gebruik een goede lokale advocaat. Denk ook goed na over wie je gaat gebruiken om je geld in euro’s om te wisselen. Er zijn veel makelaars, maar vertrouw je ze met je geld? We hadden al een buitenlandse bank met een euro-rekening, en dat heeft zeker geholpen.

Wat is volgens u het verschil tussen werken met Prestige en het vinden en kopen van uw droomhuis op Ibiza?

Inge bij Prestige was ongelooflijk behulpzaam en zo vrolijk, dat het geweldig was om met haar te werken.

Finca op Ibiza
Prestige Properties IBIZA klanten

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie