Een Prestige Buyer’s Journey: Maak kennis met Tobias Punga

Tobias Punga is Duitser en woont in Londen, waar hij in de financiële sector werkt. In 2019 kocht hij met de hulp van Prestige’s agent Juliette een prachtige villa in de heuvels van San José die hij opknapte. Lees meer over de persoonlijke reis van Tobias in het onderstaande interview:

Vertel ons een beetje over je eerste ervaringen op Ibiza…

Elk eiland of elke bestemming waar ik ben geweest heeft een unieke kenmerkende ervaring gehad… de feestplaats, de spirituele retraite, de familiegeoriënteerde omgeving etc… Ibiza viel me op dat het alles omvatte. Iedereen vond iets waardoor ze verliefd werden op het eiland… op ieder zijn eigen en Ibiza bezat het allemaal.

Wat maakte dat u een woning in Ibiza wilde kopen?

Het idee was om een plek te hebben die gedeeld kan worden door mijn familie en vrienden. Een open houding voor wie nu al belangrijk is voor mij en wie dat in de toekomst misschien wel zal zijn. Een plek voor alle soorten talent om zich te mengen, van gedachten te wisselen en een leuke tijd te hebben.

Wat voor soort eigendom zocht u en waarom?

Een ruime plek die op een bepaalde manier kan worden veranderd zodat ik een impact kan hebben, maar toch de stijl en regels op het eiland kan respecteren, en toch mijn eigen persoonlijke touch kan achterlaten. Groot genoeg om een fatsoenlijke groep te herbergen, dicht genoeg bij het vliegveld, maar niet gestoord door het lawaai, en met mooie stranden en Ibiza-stad binnen handbereik.

Op welke punten was u bereid compromissen te sluiten en waar heeft u de grens getrokken?

Genoeg kamers, uitzicht op zee, niet te ver van het vliegveld, en op het zuiden waren punten waar ik geen compromissen wilde sluiten.

Vertel ons wat over uw algemene ervaring met het zoeken naar een huis op Ibiza?

De aanbiedingen die ik op Ibiza zag, waren of te duur, of de kwaliteit die ik vond was niet bevredigend. Het heeft me meer dan 3 jaar gekost om de perfecte opstelling te vinden.

Wat waren de grootste uitdagingen waar u voor stond tijdens het zoekproces, en was Prestige in staat om u te helpen een aantal van deze uitdagingen te overwinnen?

De sleutel is om te kijken naar zoveel mogelijk mogelijkheden en het delen met de agent in detail wat je zoekt om het zoekproces zo efficiënt mogelijk te maken – belangrijk voor verkoper, koper en agent om uiteindelijk niemand zijn tijd te verspillen.

Als u eenmaal uw ideale woning heeft gevonden, hoe soepel (of turbulent) was het proces tot de uiteindelijke ondertekening bij de notaris en het maken van het uw eigen woning.

Het was een nogal turbulent proces, aangezien de verkoper meer dan 10 personen was die in drie verschillende landen woonden. Elke onderhandeling was daarom iets langer dan in een gebruikelijk verkoopproces.

Wat zou uw belangrijkste advies aan andere huizenkopers, die op het punt staan om aan een soortgelijke reis te beginnen, zijn?

Maak gebruik van een gekwalificeerde agent, een getalenteerde architect, een interieurontwerper & bouwbedrijf, een deskundig jurist, en breng voldoende tijd door met zoeken.

Wat is volgens u het verschil tussen werken met Prestige en het vinden en kopen van uw droomhuis op Ibiza?

Het profiel laten zien waar ik om vroeg ;).

Can Xica villa in san jose ibiza
Can Xica villa in san jose ibiza
Can Xica villa in san jose ibiza

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie