Uw welkomstgeschenk: miniatuurverpakkingen van Campos de Ibiza!

Wanneer u huurt met Prestige Properties: We willen dat u zich thuisvoelt! En we willen dat u natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke producten gebruikt. Daarom vindt u in de meeste huizen die u bij ons kunt huren een groot aantal miniatuurverpakkingen met producten voor haar- en lichaamsverzorging, deze zijn vrij van parabenen en zijn niet op dieren getest, vanaf de Campos de Ibiza van Ibiza.

Bij Prestige Properties sluiten we ons volledig aan bij de koers die dit familiebedrijf vaart en daarom bieden we u graag authentieke, natuurlijke producten, afkomstig van onze vruchtbare aarde hier op Ibiza.

De welkomstset die we hebben samengesteld voor onze klanten bestaat uit een shampoo en conditioner met de frisse geur van mandarijn voor de verzorging van uw haar. Daarnaast bevat de set een douchegel en bodymilk met de geur van amandelbloesem. De collectie is compleet met verschillende presenteerbladen en een stuk amandelzeep van 30 g.

Kent u Campos de Ibiza al? In deze post vertellen we u een beetje meer over de geschiedenis van het bedrijf.

Campos de Ibiza is een familiebedrijf dat zich meer dan 40 jaar geleden op Ibiza heeft gevestigd en dat zich wijdt aan het creëren van parfums op basis van de beste natuurlijke oliën en producten van het eiland zelf.

Achter het ontstaan van dit bekende merk zit een verhaal van vrijheid en liefde voor Ibiza… Alles begon toen de jonge soldaat Maurice Stora streed voor de vrijheid van zijn land, na de Franse invasie van de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog. Deze strijd dwong hem ertoe naar Londen te vluchten, om zich bij de troepen onder het bevel van generaal De Gaulle te voegen.

Onderweg naar Engeland werd de jonge soldaat gevangen genomen en in Spanje gevangen gezet. In de gevangenis werd Maurice een goede vriend van zijn tolk, barones Ilaria van Roemenië. Op een dag deed de adellijke dame hem een belofte: "Als we dit overleven, dan neem ik u en uw familie mee om het paradijs te ontdekken."

Na het einde van de oorlog hield de barones zich aan haar woord en nam ze de jonge Fransman in de jaren vijftig mee naar Ibiza met de hulp van haar neef, de schilder Mariano Tur Montis.

Dit was het begin van een eeuwigdurende vriendschap. Maurice werd al snel verliefd op Ibiza en kwam hier vele malen terug, altijd vergezeld van zijn familie.

Zijn dochter Camila bezocht Ibiza voor het eerst toen ze pas twee jaar oud was. En dit was het begin van haar eigen liefde voor het eiland, die leidde tot de creatie van haar parfummerk aan het eind van de jaren zeventig. Ze creëert de geuren met de vruchten en bloemen uit de tuin van haar landgoed, een waar paradijs op de top van de kliffen van Es Cubells.

Vandaag de dag is het Aurélie Kahn, haar dochter, die het bedrijf leidt en het naar een hogere en internationale dimensie heeft getild. Aurélie heeft haar eigen creaties toegevoegd en ervoor gezorgd dat Campos de Ibiza nu een bekende naam is op de Spaanse parfummarkt.

campos de ibiza fig

Met dezelfde liefde voor het eiland die ze met de paplepel ingegoten heeft gekregen en haar passie voor parfumerie heeft ze een grensoverschrijdend merk neergezet. De producten zijn dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van natuurlijke cosmetica voor 100% in Spanje gefabriceerd volgens beproefde formules en zijn dermatologisch getest en vrij van parabenen.

Dit alles zonder te vergeten dat de verpakkingen kunnen worden gerecycled en dat deze op duurzame wijze worden geproduceerd, zodat het milieu slechts minimaal wordt verontreinigd.

We hopen dat u dit kleine welkomstgeschenk geniet!

Uw Prestige Rental Team

campos de Ibiza mandarina

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie