APIBIZA – Laat u niet op een dwaalspoor brengen, kies de veilige weg.

In deze blog willen we u graag voorstellen aan APIBIZA: een onlangs opgerichte vereniging van vastgoedprofessionals op Ibiza, waarvan Prestige Properties trots is een van de oprichtende leden te zijn. Het doel is om de toenemende activiteit van zogenaamde "vastgoedpiraten" op het eiland te bestrijden en om frauduleuze, onprofessionele en teleurstellende ervaringen onder kopers van een woning op Ibiza tot een minimum te beperken.

Vertrouw alleen in echte professionals

APIBIZA is de nieuwe Vereniging van Vastgoedprofessionals die bestaat uit 20 leden van de PIMEEF (Vereniging van kleine en middelgrote bedrijven in Ibiza en Formentera) die realistisch werk van lange adem verrichten in het veld. APIBIZA immobiliënkantoren hebben de kwaliteitsgaranties om u een goede afloop te verzekeren, ongeacht of u nu een eigendom koopt, verkoopt of huurt. Onze missie is uw gemoedsrust, dus onze geaccrediteerde agenten zijn er om het hele jaar door met u samen te werken, vanuit toegewijde kantoren en met minimaal vijf jaar ervaring. Vertrouwen, geloofwaardigheid, eerlijkheid, juridische kennis, toewijding en betrouwbaarheid… dit zijn de kernwaarden die elk van onze leden belichaamt en uw garantie voor professionaliteit en veiligheid.

Ibiza’s meest bekwame team van onroerend goed experts, tot uw dienst

APIBIZA diensten:

  • Advies op maat en naleving van de wet.
  • Advies over grondgebruik en juridische aspecten van elke transactie.
  • Makelaars die gegarandeerd in het bezit zijn van alle vereiste accreditaties en beroepsverzekeringen.
  • Niet helemaal tevreden? Wij nemen klachten van klanten zeer serieus.

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie