Vakantievilla’s met de 5 beste zonsondergangen in Ibiza

Waarom is Ibiza een van de bekendste vakantiebestemmingen in Europa?

Zonsondergang, schemering, schemering… zijn enkele van de namen die we geven aan een gebeurtenis die zo vluchtig is als de zonsondergang.

Zonsondergangen markeren zeer belangrijke momenten in ons leven: De middag waarop we verliefd werden; de lange zomerdagen met onze familie; de magie van een zonsondergang op het geluid van trommels; dat diner van vrienden dat begon met een brandende rode lucht’… momenten waarop we ons erg gelukkig en dankbaar voelen.

Maar als er één plek in de wereld is waar je van dit natuurwonder kunt genieten, dan is het wel Ibiza, met bijna 275 km kustlijn, 300 dagen zon per jaar en een rustig en gelukkig levensritme.

In deze blog willen we met u vijf van de meest bijzondere plaatsen delen waar u kunt genieten van een onvergetelijke zonsondergang. Bovendien hebben we aan u gedacht, want in elk van hen vindt u een selectie van onze fantastische vakantievilla’s.

Het Prestige Team heeft deelgenomen aan de stemming voor het opstellen van het klassement dat we u hieronder presenteren.

Nº 5 San Antonio, Ibiza

De Paseo de San Antonio is een van de leukste en meest unieke plekken op het eiland. Het biedt de mogelijkheid tot wateractiviteiten zoals jet-skiën, jet-boarden, flyboarding of parasailing, tijdens de zonsondergang Ja, geloof het maar, want hier kunt u 50 meter hoog zijn en de koning van de wereld zijn! Deze plek is ook erg beroemd om zijn muziek en goede sfeer, dit is waar Café del Mar is geboren, een echt symbool op Ibiza.

Op minder dan 15 minuten afstand liggen twee van onze vakantievilla’s, met zwembad en fantastisch uitzicht: Casa Sandra en Can Trillo.

San Antonio Zonsondergang

Nº 4 Cala Benirrás, Ibiza

Als je het geluk hebt om op zondag op Ibiza te zijn, kun je niet vertrekken zonder Cala de Benirrás te bezoeken, waar de authentieke essentie van de jaren ’70 een paar uur tot leven komt en de zonsondergang vult met muziek en percussie. Honderd mensen spelen hun trommels en nemen afscheid van de zon, terwijl een grote menigte danst en zich laat meeslepen door de goede vibes en de hippiegeest. Enkele van de meest indrukwekkende vakantievilla’s in onze catalogus bevinden zich in dit gebied: S’Ermita, Can Quince, Can Rio en Can Pep de sa Guaita.

Benirras Ibiza Zonsondergang

Nº 3 Sa Caleta, Ibiza

Wat als je de zonsondergang nog specialer wilt maken? Alles wat je hiervoor nodig hebt is een zeilboot! De wateren voor de kust bevaren, gestreeld door de zeewind en zich zo dicht bij de zon voelen dat je het bijna kunt aanraken, is een van de meest romantische ervaringen die we kunnen aanbevelen Er zijn verschillende bedrijven die een breed scala aan boten en verhuurmogelijkheden bieden, aangepast aan uw behoeften. Wij kunnen u helpen, als u droomt van een unieke zonsondergang. Maar daarnaast hebben we een selectie van villa’s te huur die op een paar meter van de zee liggen, zodat u de sensatie van het zeilen kunt nabootsen: Can Cristina en Can Oasi.

Sailboat Ibiza Zonsondergang

Nº 2 Cala Conta, Ibiza

Ze zeggen dat Cala Conta een van de mooiste stranden ter wereld is. Hier geven we u de redenen: kristalhelder water, fijn, bijna wit zand en ongelofelijke uitzichten; ze maken het tot een aards paradijs. We benadrukken de gastronomie van het gebied, de Bullit de Peix en de paella zijn de stergerechten. Bij de Sunset Ahsram strandbar kunt u een cava sangria drinken terwijl u de zonsondergang met muziek en goede sfeer viert.

Wij bevelen enkele van onze vakantievilla’s aan, die zeer dicht bij deze beroemde bestemming liggen: Can Lib en Can Masia, vraag ons ernaar.

Cala Conta Ibiza Zonsondergang

Nº1 Es Vedrá, Ibiza

En op nummer 1 staat het eilandje Es Vedrá, een magische enclave in het zuidwesten van Ibiza. Hoewel u deze mystieke rots, die bijna 400 meter hoog is, niet mag beklimmen (omdat hij sinds 2002 deel uitmaakt van het natuurreservaat vanwege zijn hoge ecologische waarde), raden wij u aan de Es Savinar Toren, algemeen bekend als de Piraten Toren, te beklimmen en te genieten van het onovertroffen uitzicht! Enkele van onze meest charmante villa’s liggen op slechts een paar minuten afstand: Can Pelat.


Es Vedra Ibiza Zonsondergang

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie