Ontdek de onbekende geheimen van Ibiza met "My Ibiza and Formentera"

Wij zouden graag willen dat al onze klanten, die ons in het verleden hun vertrouwen hebben geschonken met het kopen of huren van een object van hun dromen, ook een uniek aandenken aan Ibiza hebben: een speciaal stuk van een unieke schat die enkele van de meest onbekende geheimen van Ibiza onthult: "My Ibiza and Formentera" – De Ware Gids van de Insider.

Deze gids is een must-have voor elke reiziger die ons eiland bezoekt, maar ook voor de inwoners die alles willen ontdekken over zowel het nieuwe als het oude van Ibiza; zoals vermeld in het artikel in de New York Times:

"My Ibiza and Formentera", een nieuwe (en zeer noodzakelijke) gids".

De schepper Hjordis Fogelberg vertelt ons dat haar laatste bijgewerkte editie vol staat met nuttige tips en allerlei soorten aanbevelingen. Zoals Hjordis uitlegt: "mijn ouders kwamen naar Ibiza met de eerste golf hippies in de jaren ’60. Ik bracht de zomers door op blote voeten, mijn huid was gebruind en mijn haar was verbleekt door de zon". Dankzij haar kennis van en passie voor het eiland waar ze geboren is, zal iedereen die haar boeken koopt, meteen deel uitmaken van het authentieke Ibiza. Dingen die een must zijn als je de westkant van het eiland bezoekt, aanbevelingen voor het beoefenen van sporten, de beste plekken om de zonsondergang te bekijken, culinaire ervaringen, evenementen, en vooral cultuur, heel veel culturen, zijn de ingrediënten van dit boek!

Fogelberg was ook een pionier als mede-oprichter en medewerker bij het creëren van de tijdschriften Pacha en Best of Ibiza; mijlpalen die de reclamestijl van het eiland volledig veranderden, beginnend met de rage voor door discotheken gesponsorde tijdschriften, die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gedrukt.

Een bijzonderheid van deze gids is dat alle illustraties zijn gemaakt door de auteur. My Ibiza and Formentera is een zeer visuele publicatie, de illustraties tonen verschillende landschappen die de schoonheid van ons eiland benadrukken: van de authentieke landelijke levensstijl, tot de architectuur van de oude stad of de objecten die de essentie van Ibiza vertegenwoordigen. Deze uitgave is gemakkelijk te lezen en is gerangschikt op verschillende inhouden, zoals een korte geschiedenis van Ibiza, een index van interessante woorden, een uittrekbare kaart die je in jouw zak kunt meenemen, en zelfs een maankalender.

We zijn erg blij dat we aan dit project kunnen meewerken door de achterflap van de laatste edities te sponsoren. Van Prestige Properties willen we dat je een stukje Ibiza met je meeneemt waar je ook gaat in de hoop van ons eiland "jouw Ibiza" te maken.

Volg "My Ibiza and Formentera" op Instagram

Volg "My Ibiza and Formentera" op Facebook


Bestel de editie 2020/21 op Stanfords.co.uk

Bestel de editie 2020/21 op La Galeria Elefante

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie