Sander Otten

Verhuur Adviseur

Sander

"Je moet iets teruggeven aan het eiland en ik geloof dat Prestige dat doet."

Sander is één van onze Rental Agents en houdt zich voornamelijk bezig met het afhandelen van aanvragen en het beheren van villa’s in onze systemen. Hij probeert zijn klanten villa’s aan te bieden waar hij zelf het "wow"-gevoel krijgt als hij een woning betreedt, omdat hij gelooft dat de eerste indruk het belangrijkst is.

Sander maakt sinds oktober 2021 deel uit van team prestige. Hij is er trots op deel uit te maken van het team, omdat Prestige ernaar streeft cliënten de beste service te bieden door oprecht te proberen de juiste match te vinden, en door altijd eerlijk te zijn. Hij voelt zich gelukkig als hij klanten ziet genieten van hun vakantie op Ibiza.

Hij studeerde Vastgoed en groeide op in het noorden van Nederland, maar hij had altijd al grote dromen en de ambitie om ze waar te maken. In 2019 liep hij stage op Ibiza en in 2020 deed hij in het kader van zijn studie een minor in Alicante. Nu woont hij in Santa Eulalia en geniet van de natuur en de rust die het noorden te bieden heeft.

Sander houdt ervan om thuis te blijven en te naaien terwijl hij luistert naar een goede techno-set, maar hij houdt er ook van om rond te wandelen op de mooiste plekjes van het eiland, of om dagdromend op het strand te zitten en zich dankbaar te voelen over hoe ver hij tot nu toe is gekomen. Tenslotte bakt hij graag en probeert hij typisch Nederlands gebak te maken, omdat hij dat altijd heeft gemist sinds hij in Spanje woont.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie