40 jaar ervaring in de vastgoedmarkt van Ibiza

"Wij zijn pas tevreden als jij dat bent"

Prestige Properties is het meest toonaangevende makelaarskantoor van Ibiza en gespecialiseerd in luxe woningen.

Prestige Properties werd in 1983 opgericht door Pascale Dufournier, een Parijse die in 1976 op Ibiza kwam wonen. Het is een van de oudste agentschappen op het eiland en heeft zich zonder twijfel gevestigd als het meest betrouwbare.

Met gespecialiseerde afdelingen voor verkoop, verhuur, listing & marketing, gaan we prat op de meest uitgebreide en gepersonaliseerde service aan alle partijen.

Onze grootste voldoening komt van jou: ons doel, net als de jouwe, is om jouw doelstellingen te halen.

Dankzij de onschendbaarheid en toewijding van Pascale in de loop van de decennia, is de naam Prestige Properties synoniem geworden met professionaliteit en integriteit, evenals stijl en elegantie.

Wij bieden onze kopers de grootste selectie van de meest gewilde woningen op Ibiza, evenals een meertalig team van ervaren professionals om je te begeleiden en adviseren bij elke stap van het koopproces.

Met Prestige vindt je jouw droomwoning, een die past bij jouw behoeften, levensstijl en budget zonder hoofdpijn of tijdverspilling. Hier zijn 18 goede redenen om jouw huis met Prestige Properties te kopen.

"de meest gevraagde woningen van Ibiza"

"we geven verkopers gemoedsrust"

Aan de andere kant geven we vastgoed verkopers gemoedsrust dat hun object de op maat gemaakte en persoonlijke aandacht zal krijgen met de marketing strategie die het verdient: onze listing en marketing team zal ervoor zorgen dat jouw woning zal worden getoond in zijn beste licht en aan de juiste klant.

Het aanbieden van jouw woning met Prestige betekent dat je jouw woning verkoopt tegen de beste prijs, binnen jouw gewenste tijdsbestek en stressvrij. Hier zijn 15 goede redenen om jouw woning met Prestige Properties te verkopen.

Droom je van een vakantie op Ibiza? Of je nu op zoek bent naar een villa voor jouw perfecte vakantie met kinderen, familie of vrienden, de ideale plek om jouw bruiloft te vieren of voor een oase van rust voor een retraite; met meer dan 200 villa’s in ons portfolio is één van hen geschikt voor jou.

Volg ons op onze Social media kanalen en meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vastgoedmarkt van Ibiza en om erachter te komen wat Prestige Properties vandaag voor je kan betekenen.

"Vakantie herinneringen sinds 1983"


In liefdevolle herinnering aan onze oprichtster Pascale Dufournier…

Pascale Dufournier Ibiza

Pascale, een geboren Parijse, kwam naar het eiland in 1976. Vanaf haar 23e werkte ze in de vastgoedsector en maakte van haar passie voor architectuur en design een levenslange roeping. Pascale kreeg ook de eer om gedurende 12 jaar de functie van honorair viceconsul van Frankrijk te bekleden, waarvoor zij van de Franse president Jacques Chirac de Nationale Orde van Verdienste ontving.

Door haar professionalisme en integriteit kreeg zij in de loop der jaren het respect en de vriendschap van de plaatselijke bevolking en werd zij gezien als een pijler van de gemeenschap. Deze waarden zijn de kern geworden van het bedrijf dat zij heeft opgericht.

"Ik voel me enorm gelukkig dat ik mijn leven heb kunnen doorbrengen op dit bijzondere eiland, dagelijks omringd door de mooiste mensen, landschappen en eigendommen.

Prestige is nooit werk voor mij geweest, het is mijn familie geweest om te koesteren en te begeleiden door de moeilijke tijden en het goede".

Tot de laatste dagen van haar leven verscheen ze elke dag op kantoor met een inspirerende toewijding en liefde voor haar werk en haar bedrijf.

Pascale is op 1 april 2022 overleden – we missen haar enorm.

Als ere-viceconsul van Frankrijk ontving Pascale de Nationale Orde van Verdienste
Team Prestige in 1983

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie