Rosa Planells

Conciërgediensten

"Ibiza’s duale natuur is wat ons allemaal boeit"

Maak kennis met Rosa Planells, het bruisende lid van onze Conciërge Services bij Prestige. Met haar expertise en aanstekelijke enthousiasme is ze er om ervoor te zorgen dat jouw vakantie een naadloze en onvergetelijke ervaring wordt. Rosa verzorgt een breed scala aan persoonlijke boekingen, van privékoks tot bootverhuur. Daarnaast blinkt ze uit in het samenstellen van unieke ervaringen en het begeleiden van bezoekers naar de magische plekken die Ibiza echt speciaal maken.

Rosa is geboren en getogen op Ibiza en heeft de dubbele natuur van het eiland ervaren – het bruisende toerisme en de serene schoonheid van haar geliefde thuis. Ze groeide op in een huis op het platteland in Las Salinas, omringd door haar ouders, broer en grootmoeder, en omarmde het rijke erfgoed en de cultuur van het eiland.

Met tien jaar ervaring in de toeristenindustrie spreken Rosa’s referenties voor zich. De afgelopen acht jaar heeft ze zich toegelegd op de wereld van conciërge en experience management, waarbij ze haar vaardigheden en expertise steeds verder heeft verfijnd.

Rosa begrijpt de uitdagingen van onze verhuur- en conciërgeklanten. Als je op reis gaat, wil je je volledig kunnen onderdompelen in gastronomische, zintuiglijke en emotionele ervaringen. Het kan overweldigend zijn om deze aspecten van tevoren te regelen, vooral in een plaats als Ibiza, waar elk seizoen miljoenen bezoekers komen. Dat is waar Rosa tussenbeide komt en ervoor zorgt dat je vakantie moeiteloos verloopt en gevuld is met onvergetelijke momenten.

Rosa heeft onder andere in Tulum, Barcelona en Rome gewoond, wat haar mondiale perspectief heeft versterkt en haar interactie met klanten uit verschillende culturen heeft verrijkt. In haar leven streeft Rosa naar innerlijke vrede en harmonie, ze pleit voor meer liefde en respect voor de natuur en dieren en op haar vrije dagen geniet ze van een glas wijn aan zee, brengt ze tijd door met haar hond en partner, geniet ze van de zon op het strand en doet ze aan sportactiviteiten, allemaal begeleid door een soundtrack van haar favoriete deuntjes.

Wat het werken bij Prestige echt speciaal maakt voor Rosa is de frisheid en innovatie van het bedrijf, ondanks de lange reputatie. In haar woorden: "De inbreng van nieuwe ideeën en doelstellingen heeft Prestige verheven tot een van de toonaangevende makelaars op Ibiza en ik ben er trots op deel uit te maken van zo’n opwindend bedrijf". En we zijn er trots op dat zo’n lokale parel deel uitmaakt van ons team.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie