Marianna Marques

Kantoor assistent

"Ik hou van mijn werk bij Prestige vanwege alle verschillende culturen die ik ontmoet; het doet me denken aan reizen"

Als onze kantoorassistente is zij het eerste aanspreekpunt voor onze nieuwe klanten. Zodra ze hun wensen begrijpt, zal ze ervoor zorgen dat ze worden toegewezen aan de juiste agent. Daarnaast zorgt zij ervoor dat de listings up-to-date zijn en dat het hele team wordt ondersteund met alles wat nodig is om zo snel en efficiënt mogelijk te werken.

Marianna heeft veel ervaring opgedaan in onroerend goed tijdens haar studies en stages in de VS. Het belangrijkste dat zij leerde was dat het heel belangrijk is op details te letten en ervoor te zorgen dat de informatie altijd volledig is. In oktober 2021 werd ze lid van het team Prestige.

Tot nu toe heeft ze in Duitsland, Brazilië, de VS, de VAE gewoond en nu in Ibiza. Ze ging naar Ibiza om enkele vrienden te bezoeken, maar ze werd meteen verliefd op het prachtige eiland en besloot te blijven. Nu woont ze in Santa Eulalia waar ze elke ochtend geniet van het zien van de zonsopgang. "Je hebt alles wat je nodig hebt dichtbij, en het is maar een paar minuten naar geweldige stranden en kleine baaien".

In haar vrije tijd gaat ze graag naar het strand om te snorkelen. Zij is ook een grote fan van het lezen van boeken en het luisteren naar muziek, podcasts en audioboeken. Daarnaast vindt ze het erg leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken en naar verschillende landen te reizen, om meer te weten te komen over hun cultuur en eten.Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie