Ibiza Prestige Properties – Ondernemingsverhaal

Al meer dan 35 jaar…

… is het onze missie geweest om je te helpen jouw droomhuis te vinden hier op het prachtige witte eiland Ibiza. Het is een voorrecht om op een bijzondere plek als deze te mogen verblijven en we voelen ons enorm bevoorrecht dat we onze missie jaar na jaar tot leven kunnen brengen.

Reizen over het eiland, het ontdekken van de verborgen juweeltjes en parels en het spectaculaire onroerend goed dat Ibiza te bieden heeft, is een constant avontuur en zegen.

Na bijna 40 jaar in de industrie te hebben gewerkt, zijn we nog steeds verbaasd over hoeveel nieuwe en opwindende plekken er te ontdekken zijn op dit magische eiland; we nemen je graag mee op deze reis!

In de loop der jaren hebben wij het genoegen gehad om met een groot aantal klanten uit de hele wereld te werken: mensen uit Europa tot mensen van de andere kant van de wereld, van vooraanstaande personen en beroemdheden die op zoek zijn naar hun zomerhuis tot jonge gezinnen die een nieuw leven op het eiland beginnen. We hebben zelfs het voorrecht gehad om een vakantievilla te verhuren aan Paul McCartney en zijn vrouw Linda: iedereen heeft een ander verhaal, een andere droom en daarom houden we zo van ons werk.

We begrijpen volledig de wens van onze klant om hun droomhuis op Ibiza te vinden, simpelweg omdat we er zelf een keer zijn geweest. De oprichter van Prestige Properties, Pascale Dufournier, geboren in Parijs, reisde voor het eerst naar Ibiza in 1976 en zelfs voor haar aankomst wist ze dat dit het eiland was dat ze de rest van haar leven haar thuis zou noemen.

De kiem voor Prestige Properties werd gelegd toen een goede vriendin van de familie Dufournier de toen 12-jarige Pascale een tekening stuurde van een prachtig bloeiende amandelboom naast een typische finca-boerderij op Ibiza; zij stond versteld van de betoverende schoonheid ervan, en op dat moment werd haar droom geboren om op het bohemienachtige kunstenaarseiland in de Middellandse Zee te gaan wonen.

Prestige Properties is erin geslaagd zich te vestigen…

…als een waardevol lid van de eilandgemeenschap en is uitgegroeid tot een van de oudste en meest betrouwbare makelaars van Ibiza. In de loop der jaren heeft het agentschap sterke relaties en vriendschappen opgebouwd met hun lokale partners en Pascale wordt gezien als een pijler van de gemeenschap, niet alleen vanwege haar onwrikbare vastberadenheid en onwrikbare integriteit, maar ook dankzij haar 12-jarige rol als honorair viceconsul van Frankrijk, die haar veel respect opleverde binnen de lokale gemeenschap, evenals een Ordre National du Mérite (Nationale Orde van Verdienste) van de toenmalige Franse president Chirac zelf.

Snel vooruit, anno 2021: Prestige Properties en het team zijn uitgegroeid tot Ibiza’s toonaangevende makelaarskantoor. Naast Pascale zit haar recente partner Victor Van den Driessche (vennoot sinds 2014). Samen hebben ze een revolutie van modernisering binnen het bureau gecreëerd, gebouwd op de ervaring en kennis van Pascale en de verfrissende langetermijnvisie van Victor. Ze zijn trots op hun team dat Prestige Properties naar een nieuw tijdperk leidt.

Victor, geboren en getogen op het eiland, begon op 25-jarige leeftijd bij Prestige Properties als verkoopagent waar hij snel de ladder beklom door zijn strategische aanpak en zijn drive om te scoren, om de Partner en Sales Director te worden die hij nu is.

Het meertalige, jonge en dynamische 18-koppige team van het agentschap is een perfecte mix van verschillende nationaliteiten, sommigen geboren op het eiland en anderen naar Ibiza getrokken door de magnetische aantrekkingskracht die zij op velen van ons uitoefent.

Prestige Properties familie 2022

ONZE WAARDEN

1. We geven om Ibiza, de gemeenschap en de natuur.

Wat ons allemaal verbindt, is onze liefde voor de levensstijl en de schoonheid van Ibiza. Wij geven om de toekomst van Ibiza. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om dit ethos te verbeteren en te ondersteunen door regelmatig onze ecologische voetafdruk te berekenen en te doneren aan lokale goede doelen. We kiezen ervoor om bewust op Ibiza te wonen en werken (dit boekje is bijvoorbeeld gedrukt op 100% gerecycled papier).


2. Je hoeft geen leugenaar te zijn om een succesvol makelaarskantoor te zijn

We werken volgens onze principes van integriteit en respect in onze onroerendgoedactiviteiten, omdat we er voor de lange termijn mee bezig zijn. Wij geloven niet in ‘ja’ zeggen tegen iets dat te mooi is om waar te zijn. Daarom gebruiken we professionele marktevaluaties, analyseren we Big Data en implementeren we geavanceerde marketingstrategieën bij het promoten en verkopen van onroerend goed.


3. Leiderschap neemt verantwoordelijkheid

Onze ervaring en kennis plaatsen ons in een leidende positie in de vastgoedomgeving van Ibiza. We nemen deze rol niet als vanzelfsprekend aan. We zijn hier om te bewijzen dat we deze rol hebben verdiend door het goede voorbeeld te geven en betrouwbaar te zijn voor iedereen om ons heen.


4. Een familiale sfeer

Vraag een van onze teamleden hoe Prestige Properties moet worden beschreven en dit is waarschijnlijk wat je in de eerste zin zult horen: "de familiie teamgeest vormt de kern van het bedrijf". En zo gaan we ook met onze klanten om.


5. Een bureau met stijl en elegantie

Het begon met de aantrekkingskracht van een tekening van het elegante Ibiza-landschap. En nu, bijna 40 jaar later, voel je nog steeds de beroemde Franse flair van elegantie en levensvreugde van de Parijse oprichter in de manier waarop we leven en werken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie