CAN ALEGRIA

Een droomschuilplaats in het rustige hart van het eiland

van € 20.680 / week

Ref: 02964

Huis
San Miguel
5
5
750m2
15015m2
Kenmerken
AirconditioningAlarmBalkonGazonInternetOmheind perceelOpen haardParkingRustige omgevingSatelliet TVSpeelplaatsTerrasseToeristische huurlicentieTuinUitzicht op de tuinUitzicht op het landschapVeiligVerwarmingWasmachineZwembad
Can Alegria is een prachtige luxe villa gelegen op het platteland tussen Santa Gertrudis en San Mateo.
Tegen een achtergrond van weelderige mediterrane tuinen biedt de afgelegen omgeving absolute rust.
De villa is onlangs gebouwd volgens het kenmerkende Blakstad ontwerp en heeft vijf en-suite slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen en grote, open woonruimtes - allemaal onberispelijk gestyled en gedecoreerd door de eigenaren met unieke stukken en persoonlijke accenten.
Dit pand is een prachtige luxe Blakstad villa die het unieke architecturale erfgoed van Ibiza heeft behouden en fantastische moderne kenmerken, nieuwe materialen en innovatief design heeft toegevoegd.

INTERIEUR

Als u de woonkamer binnenstapt, wordt u verwelkomd in een luchtige, stijlvolle ruimte vol licht. De dikke witte muren en prachtige houten daken zijn onmiskenbare kenmerken van de traditionele architectuur van Ibiza, terwijl de ramen aan het hoge plafond een modern element zijn dat licht toevoegt en de helderblauwe hemel naar binnen brengt.
De kamer opent via grote glazen schuifdeuren naar een ruime leefruimte buiten en naar het zwembad en de tuin daarachter, waardoor een dynamische ruimte ontstaat die het exterieur perfect naar binnen brengt.
Veel unieke stukken, verzameld uit de hele wereld, zijn te vinden in de hele villa, zoals beelden, wandkleden en de kroonluchter met muziekthema, die speciaal voor deze kamer is ontworpen door de beroemde kunstenaar Heinz Julen uit Zermatt.
De grote witte open haard en face-to-face banken creëren de perfecte ruimte voor zomeravonden.
Deze lichte en functionele ruimte bevat zowel de keuken als de eetkamer, waardoor het een plek is waar u kunt samenkomen om zowel te eten als te praten. De open indeling is zeer inclusief.
Kleuren, materialen en ontwerp maken het modern, stijlvol en praktisch.
De keuken is volledig uitgerust en bevat alle voorzieningen en topapparatuur die u van een villa van dit kaliber mag verwachten. Een groot eiland in het midden biedt veel oppervlakte voor het bereiden van voedsel en een aparte bijkeuken voegt extra opslagmogelijkheden toe.

SLAAPKAMERS EN BADKAMERS
MASTER:
Gelegen op de tweede verdieping, in een aparte vleugel van het huis, biedt deze prachtige master bedroom ultieme afzondering en ruimte met de extra bonus van wakker worden met spectaculaire zonsopgangen.
Glazen schuifdeuren openen naar een enorm privé terras waar u kunt ontspannen, met een adembenemend uitzicht over de tuinen en de groene heuvels in de verte.
Deze kamer heeft een weelderige en-suite badkamer.
MARRAKESH:
Op de begane grond van het pand is deze lichte, gastvrije gastensuite ingericht met neutrale kleuren en natuurlijke materialen, waardoor een rustgevende en ontspannende omgeving ontstaat.
Een grote glazen schuifdeur omlijst een beeldschone tuin met aromatische kruiden, fruitbomen en blauwe lucht. Vanaf hier is het glinsterende turquoise zwembad slechts een paar stappen verwijderd.
Deze slaapkamer heeft een enorme en-suite badkamer met een uniek kenmerk waaraan de kamer zijn naam ontleent: een smalle boog leidt naar een weelderig, rond bad omgeven door nissen in Marokkaanse stijl.
JARDINETA:
Deze gezellige gastensuite is ideaal voor kinderen, want hij bevindt zich op de begane grond en heeft twee eenpersoonsbedden.
Ingericht met neutrale kleuren en natuurlijke materialen heeft het een rustgevende en ontspannende uitstraling.
Stap door grote glazen deuren naar de idyllische kleine tuin waaraan de kamer zijn naam ontleent.
Hier vindt u een gezellige bank met kussens omgeven door de natuur.
VISTA HERMOSA:
Gelegen op de tweede verdieping van het pand, is deze uitnodigende slaapkamer gestyled in neutrale kleuren en ruwe materialen.
Als u de glazen schuifdeuren van uw balkon opent, wordt u getrakteerd op een adembenemend uitzicht dat zich uitstrekt over het zwembad en de tuinen, en op met dennenbomen bedekte heuvels in de verte.
De en-suite badkamer is licht en luchtig dankzij twee zijramen die uitkijken op de tuinen, en een lang dakraam dat over de hele lengte van de kamer loopt en accenten van de blauwe hemel van Ibiza onthult.
TERRAZA:
Gelegen op de tweede verdieping van het pand, biedt deze mooie suite privacy en ruimte met de toegevoegde bonus van een charmante veranda.
In de kamer geeft een groot, kleurrijk handgeweven tapijt een gezellige sfeer, terwijl de afwerking van hout en lichte stoffen de serene omgeving versterken.
Prachtig uitzicht vanaf de veranda.
De en-suite badkamer is licht en luchtig dankzij ramen die uitkijken op de tuinen en een dakraam dat over de hele lengte van de kamer loopt.

EXTERIEUR
5.000 m² van de 15.000 m² Finca is gewijd aan een prachtig aangelegde mediterrane tuin die zich uitstrekt met weelderige vegetatie en de lucht vult met de geur van bloemen en aromatische planten.
Een glinsterend zwembad van diep turquoise loopt langs de lengte van het huis, prachtig omlijst door de omringende tuinen en smaragdgroene, met dennenbomen bedekte heuvels.
Terras: Buitenleven
Met directe toegang tot de keuken is dit prachtige overdekte terras een idyllische plek om te ontbijten en 's ochtends koffie te drinken terwijl de zon opkomt boven de bomen en de ruimte vult met warm, gouden licht.
De indrukwekkende eettafel, gemaakt van een oude sabina boom, is perfect om rond te zitten en te genieten van alfresco dineren op warme zomeravonden.
Aan het uiteinde van het terras een ideale plek om te ontspannen.
Een zalige oase:
Onder een karakteristieke brede portiek van houten balken en witte zuilen, met uitzicht over het glinsterende zwembad en de luxueuze tuinen, is dit de perfecte ruimte om even bij te komen van de zomerzon.
Deze loungeruimte is een mix van comfort en stijl.
Zwembadruimte:
Omgeven door een prachtige tuin, het zwembad van 15m bij 5m is een prachtig kenmerk van het pand gebouwd in harmonie met het landschap.
Een glinsterend zwembad van diep turquoise, het loopt langs de lengte van de villa, prachtig omlijst door uitgestrekte weelderige vegetatie.
Het grote zonnedek biedt de perfecte plek om te zonnebaden en te loungen, terwijl de rieten parasols een stijlvolle touch toevoegen die moeiteloos opgaat in de omgeving.
Er is ook een uitnodigende gazebo die een functionele buitenruimte biedt waar iedereen van kan genieten. Een ideale plek om de zomerzon te ontvluchten en toch in contact te blijven met het buitenleven.

KENMERKEN
Internet | TV kamer | IJsmachine | Moestuin | Sonos binnen buiten | 65 Inches Satelliet TV & Internet aansluiting

DIENSTEN
dagelijkse schoonmaak gedurende 6 uur behalve op zondag

AFSTANDEN
Santa Gertrudis:6 Min.
San Joan:12 Min.
Eivissa:20 Min.
Luchthaven:25 Min.
Santa Eularia:20 Min.
Stranden:
Benirras:15 Min.
Cala Salada:25 Min.
Platja d'en Bosssa:25 Min.
Cala Bassa:35 Min.
Cala Yondal:35 Min.
Es Torrent:35 Min.

BEZIENSWAARDIGHEID
Charmant en modieus dorp Santa Gertrudis met al zijn restaurants en leuke winkels.
Talrijke paardrijcentra, sportscholen.
Mooie wandelingen op het platteland

"De architectuur van Ibiza is slechts een deel van een
organische, levende relatie tussen mens en
natuur." ~ Rolph Blakstad

Can Alegria is gemaakt om families en vrienden samen te brengen

Ons verhuurteam staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen van een onvergetelijke vakantie... Ibiza en Formentera wachten op u!


Lees meer over CAN ALEGRIA

    Concierge Services
    Babysitten Privé chef Conciërge Chauffeur Bootverhuur Persoonlijke Trainer En veel meer...
    Ibiza Prestige Rent team

    Tot gauw!

    Seizoenstarieven

    • 06-07-24 - 13-08-24€ 20.680 / week
    (Toeristenvergunning : ETV-2061E)

    Interesse?

    Om meer te weten te komen en het volledige informatiepakket te ontvangen over deze woning....

    Dichtbij

    DorpKinderactiviteitenKunstgallerijenLokale winkels
    Energiecertificaat wordt uitgevoerd
    Energiecertificaat wordt uitgevoerd

    Ibiza beschermen
    Bij iedere verhuur

    Ibiza Prestige Goes Green

    Nieuwe Zoekopdracht

    Rental Booklet

    Bekijk ons "Prestige Vakantieverhuur Magazine" met de meest exclusieve huurwoningen van Ibiza.

    Meld je aan!

    Ontvang de nieuwste objecten direct in uw inbox zodat u nooit meer iets mist!

      Voordelen van Huren met Prestige Properties

      Bekijk de unieke voordelen van een vakantievilla huren met Prestige Properties

      Verhuurvoorwaarden

      Zie onze algemene verhuurvoorwaarden

      Vergelijkbare woningen

      Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie