Víctor Van Den Driessche

Gedelegeerd Bestuurder & Partner

"IK PROBEER ME AAN TE PASSEN AAN HOE DE KLANT ZICH VOELT, WE ZIJN ALLEMAAL VERSCHILLEND"

Victor begon in 2009 bij Prestige en werd Sales Director en partner in 2014. Victor heeft meer dan 10 jaar ervaring in de branche en is de aangewezen persoon voor alles dat moet worden opgelost of gedaan: of dit nu een verkoopstrategie is, een onderhandeling of een transactie.

Hij staat bekend om zijn evenwichtigheid, doorzettingsvermogen en oprechtheid, drie karaktertrekken die ervoor zorgen dat hij er op positieve wijze bovenuit steekt in het drukke makelaarslandschap op Ibiza.

Geboren en getogen op het eiland, kent hij het als geen ander. Later in zijn tienerjaren ging hij naar kostschool in Frankrijk en vervolgens naar de universiteit in Parijs, waar hij economie studeerde.. Voordat hij terugkeerde naar het eiland bracht hij 3 jaar door in Madrid, waar hij voor LVMH werkte, een Franse multinational voor luxegoederen.

Samen met zijn levenspartner kocht hij onlangs een eigen huis op Ibiza, wat hem deed beseffen "hoe intens de ervaring op een emotioneel niveau kan zijn".

Op de vraag wat Prestige als bedrijf zo bijzonder maakt, zegt hij: "De mix van ervaringen, onze sterke ethiek, onze liefde voor het eiland en onze langetermijnvisie op de speciale relatie tussen het bedrijf en onze klanten".

Victor brengt zijn vrije tijd door met zijn gezin, zijn twee jonge kinderen en met schilderen in zijn studio. Verder stelt hij zichzelf uitdagingen: onlangs heeft hij heel Ibiza rondgefietst in minder dan 5 uur en de Mont Blanc beklommen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie