Simon Bardet

Verhuur Adviseur

"Alles wat de moeite waard is om te doen, is de moeite waard om goed te doen"

Als verhuurmakelaar bij Prestige Properties heeft Simon Bardet het genoegen om huurklanten en huiseigenaren te assisteren bij het navigeren in de spannende wereld van vakantieverhuur. Hij is er trots op klanten te helpen bij het vinden van hun droomvakantie en ervoor te zorgen dat de eigendommen van eigenaren goed worden beheerd en beschermd. Simon ziet zichzelf als de ultieme probleemoplosser die een brug slaat tussen alle betrokken partijen.

Met een achtergrond in Frankrijk, Nederland, Schotland en nu Spanje, verrijken Simons culturele erfgoed en diverse ervaringen zijn werk. Als manager in een particuliere taalschool in Edinburgh, Schotland, en in diverse klantgerichte functies heeft Simon zijn vaardigheden in klantinteractie en het vinden van oplossingen op maat aangescherpt. Zijn talenkennis is van onschatbare waarde bij zijn dagelijkse werkzaamheden en hij wordt gedreven door een vastberaden toewijding aan het handhaven van de hoogste normen.

Werken bij Prestige is meer dan alleen een baan voor Simon: "Het team bij Prestige straalt een echte familie-achtige sfeer uit, en hun niet aflatende toewijding aan het leveren van uitzonderlijke diensten maakt elke dag tot een plezier". Als iemand vraagt waarom ze Prestige zouden moeten kiezen in plaats van andere bureaus, wijst Simon vol vertrouwen op de nalatenschap van het bedrijf als een van de oudste bureaus op het eiland. In de loop der jaren heeft Prestige een uitgebreid netwerk opgebouwd en een ongeëvenaarde ervaring opgebouwd, waardoor het zich heeft gevestigd als een betrouwbare partner voor klanten en eigenaren. In zijn woorden: "De basis van vertrouwen, betrouwbaarheid en uitzonderlijke service onderscheidt Prestige in de branche".

Simon heeft de afgelopen 2,5 jaar Ibiza als zijn thuis beschouwd en werd er naartoe getrokken door het verlangen naar verandering en een dorst naar nieuwe ervaringen. Hij woont momenteel in de buurt van Cala Vadella, omringd door de adembenemende schoonheid van Es Vedrá. Het gebied betovert hem met zijn adembenemende uitzichten, nabijgelegen stranden en de warme kameraadschap van een levendige gemeenschap die het hele jaar door actief is. Simon beveelt het van harte aan aan diegenen die op zoek zijn naar een harmonieuze mix van natuurlijke pracht en een gastvrije sfeer.

Als Simon niet aan het werk is, vind je hem tokkelend op zijn gitaar, schilderachtige wandelpaden verkennend, zijn culinaire passies uitlevend in de keuken en genietend van het gezelschap van vrienden en geliefden. Hij gelooft in genieten van het leven en grijpt elke kans aan om blijvende herinneringen te creëren.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie