Roody Willeke

Verhuur Adviseur

"Doe wat juist is, niet wat gemakkelijk is"

Roody kwam begin 2021 bij het Prestige Rentals team en wijdt nu zijn tijd aan het helpen van klanten bij het vinden van hun droomvakantievilla op Ibiza.

Met een professionele achtergrond in event management en verkoop, beschrijft Roody zijn servicegerichte werkethiek: "Going the extra mile to enhance a clients’ experience is what I like to offer with pleasure; this might even include delivering a surprise birthday cake on the weekend!"

Roody komt oorspronkelijk uit Keulen in Duitsland en kwam voor het eerst naar Ibiza in 2007, waar hij seizoenswerk in de legendarische Space Ibiza Night Club combineerde met winters in Londen en Koh Tao. Sinds 2012 heeft hij van Ibiza zijn fulltime thuis gemaakt, dat hij deelt met zijn partner Monica (een privékok) en hun twee kleine honden.

Roody heeft ervoor gekozen om in de buitenwijken van Ibiza-stad te wonen, in een landelijk gebied genaamd Puig d’en Valls; een ideale, centraal gelegen locatie met snelle toegang tot de belangrijkste routes die naar alle richtingen op het eiland leiden. In zijn vrije tijd vind je Roody wandelend in de bergen, free-diving in de zee, een glas wijn drinkend met vrienden, of ontspannend op het strand met Eckhart Tolle’s -The Power of Now.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie