Roberta Pappalardo

Sales Advisor

Roberta

"Wonen op Ibiza heeft me in staat gesteld de perfecte balans te vinden tussen werk en gezin."

Nadat Roberta was begonnen als assistente in de mode, begon zij al snel aan de reis naar de wereld van het onroerend goed, en daar is zij 17 jaar gebleven. Nu werkt zij sinds 2021 bij Prestige Properties, waar zij als een van onze verkoopagenten mensen begeleidt bij het verwezenlijken van hun dromen over onroerend goed op de Balearen.

Zij houdt van de teamgeest binnen Prestige Properties, want er heerst een goede sfeer, iedereen is bereid elkaar te helpen en er is een transparantie naar de klanten toe "Wij laten de klant nooit alleen, en wij zijn altijd beschikbaar om te helpen en eventuele twijfels weg te nemen".

Roberta is geboren in Sicilië, opgegroeid in Milaan, en woont nu sinds 2016 op Ibiza. Ze verhuisde naar Ibiza omdat ze het stadsleven zat was. Zij woont in San Mateu waar haar 3 kinderen naar school gaan en waar zij en haar gezin kunnen genieten van het platteland en de prachtige zonsondergangen.

In haar vrije tijd gaat Roberta graag met haar gezin naar Formentera, ontdekt ze Ibiza en nieuwe verborgen plekjes en geniet ze van de kleine geneugten van het leven, zoals een middag samen met vrienden en haar kinderen BBQ-en.Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie