Marie Dufournier

Verhuurmakelaar

"IK HOU VAN DE GEEST VAN ONS TEAM EN DE ENERGIE TUSSEN DE GENERATIES"

Marie maakt vanaf het allereerste begin deel uit van Prestige. Ze is de dochter van de directeur van Prestige, Pascale Dufournier, en aangezien ze maar een jaar na de oprichting geboren werd, is ze al van baby af aan met haar moeder mee naar haar werk gegaan.

Terug in de jaren negentig, Marie gebruikt om conciërge diensten te bieden aan prestige’s verhuur klanten lang voordat het werd de "cool" ding om te doen in Ibiza.

Vandaag de dag vindt u Marie in het kantoor in Can Beyotera, waar ze verantwoordelijk is voor de verhuur: check-ins, check-outs en alles wat erbij komt kijken om ervoor te zorgen dat klanten de best mogelijke vakantie op Ibiza doorbrengen.

Marie werd geboren in Colombia en groeide op op het eiland, maar vertrok in haar tienerjaren om in het buitenland te gaan studeren. In Parijs rondde ze haar studie antropologie af en werkte ze in het kinderonderwijs.

Ze woont nu op een prachtige oude boerderij op het platteland in de buurt van Santa Gertrudis met haar man en haar tweejarige zoon In haar vrije tijd bezoekt ze graag familie in Bamako, het dorp van haar man, kijkt ze films van Jarmusch en verwent ze vrienden en familie met haar fantastische kookkunsten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie