Marie Dufournier

Assistent verhuurteam

"IK HOU VAN DE SPIRIT VAN ONS TEAM EN DE ENERGIE TUSSEN DE GENERATIES"

Marie maakt vanaf het allereerste begin deel uit van Prestige. Als dochter van Pascale Dufournier, directeur van Prestige, en slechts een jaar na de oprichting van het bedrijf geboren, vergezelt Marie haar moeder al van jongs af aan naar haar werk.

In de jaren negentig bood Marie conciërgediensten aan voor de huurders van Prestige, lang voordat dit "cool" werd op Ibiza.

Tegenwoordig vind je Marie in onze kantoren in Can Beyotera, waar ze de huuraccommodaties beheert, de check-ins en check-outs regelt en er in het algemeen voor zorgt dat haar klanten de best mogelijke vakantie op Ibiza zullen doorbrengen.

Marie werd geboren in Colombia en groeide op op het eiland, maar vertrok in haar tienerjaren om in het buitenland te gaan studeren. In Parijs behaalde zij een graad in antropologie en werkte zij in het kinderonderwijs.

Ze woont nu op een prachtige oude boerderij op het platteland in de buurt van Santa Gertrudis met haar man en haar tweejarige zoon In haar vrije tijd bezoekt ze graag familie in Bamako, het dorp van haar man, kijkt ze films van Jarmusch en verwent ze vrienden en familie met haar fantastische kookkunsten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie