Juliette Derville

Senior Verkoopadviseur

"VOOR MIJ IS IBIZA EUROPA’S PARADIJS!"

Juliette is geboren en getogen op Ibiza en ze kent alle ins en outs van het eiland en de vele verschillende facetten: plaatselijke kennis die ze sinds 2016 als verkoopconsulent bij Prestige Properties met haar klanten deelt.

Juliettes eerdere ervaring als ‘Location Scout’ voor grote productiebedrijven heeft ervoor gezorgd dat ze een ware expert is in het uitvinden welke buurt het beste bij uw lifestyle past.

Ze verliet Ibiza in haar late tienerjaren om te gaan studeren in Barcelona en Londen, maar keerde terug naar het eiland omdat ze ervan overtuigd is dat er geen andere plek op aarde bestaat met dezelfde kwaliteit als op Ibiza.

Wat vindt ze het leukste aan haar werk? "Afgezien van de familie-achtige teamspirit, stelt het werken bij Prestige me in staat om te leven volgens mijn waarden van eerlijkheid en respect; niet alleen voor mensen, maar ook voor het milieu en dit eilandje dat we allemaal delen en liefhebben."

In haar vrije tijd kun je Juliette in de Pilates-studio vinden, met vrienden, of terwijl ze achter haar kleine chihuahua Kiki aanrent.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie