Inge Van Knippenberg

Senior Verkoopadviseur

"RESPECT, EERLIJKHEID EN GELIJKHEID ZIJN DE WAARDEN DIE MIJ DRIJVEN"

Inge is meertalig: ze spreekt er vijf en werkt sinds 2017 als verkoopconsulent bij Prestige Properties.

Inge had reeds ervaring in de makelaardij en verkoop en gebruikt haar sterk ontwikkelde relationele vaardigheden dagelijks tijdens haar werk met mensen van over de hele wereld.

"Werken met mensen uit verschillende culturen en achtergronden heeft me geholpen om sneller relaties op te bouwen en positieve resultaten te behalen tijdens het onderhandelingsproces." zegt Inge, een ervaren mediator.

Na een carrière in toerisme in het Middellandse-Zeegebied en het Caribische gebied verhuisde ze in 2015 uiteindelijk naar Ibiza. Belgische van geboorte, maar een Spanjaard in hart en nieren, werd ze aangetrokken tot het eiland, omdat het maakte haar gevoel "thuis".

In haar vrije tijd brengt Inge graag tijd door met haar vrienden op het strand of gaat ze uit eten, of ze brengt de dag door met haar geredde kat Gordi.

Ze leeft volgens het motto: "Wat je denkt, word je; wat je voelt, trek je aan; wat je je voorstelt, creëer je" en in haar geval, het lijkt te hebben gewerkt!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie