Gabriel Hekking

Sales Advisor

"Oprechtheid en standvastigheid zijn de waarden die mij drijven in mijn werk en in het leven"

Gabriel is onze jongste verkoopagent, maar maakt al sinds zijn jeugd deel uit van de "Prestige-familie" en heeft altijd goed opgelet, waardoor hij veel kennis heeft van de onroerendgoedmarkt op Ibiza. Nu, Gabriel maakt deel uit van team Prestige sinds maart 2021.

Als een van onze junior agenten, probeert hij het hele traject van de koper of verkoper zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hij levert een grote bijdrage aan het team dankzij zijn kennis van het eiland en de talen die hij spreekt. Wat hij het leukst vindt aan zijn baan is dat hij veel nieuwe mensen leert kennen, voortdurend onderweg is en met een geweldig en internationaal team werkt.

Gabriel is geboren in Ibiza en heeft hier gewoond tot hij 17 was. Daarna ging hij naar Cambridge waar hij 1 jaar woonde en vervolgens naar Barcelona vertrok om zijn studie internationale handel af te maken. Op 22-jarige leeftijd keerde hij terug naar Ibiza. Nu woont hij in Marina Botafoch dicht bij het strand van Talamanca. Hij beveelt deze plek aan iedereen aan: "Het heeft elementen van een rustig leven voor een gezin en biedt tegelijkertijd alle energie die je als jongere nodig hebt".

In zijn vrije tijd gaat hij graag uit eten met vrienden, kijkt of speelt hij voetbal en maakt hij wandelingen in het prachtige landschap van het eiland.Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie