Edgar Martin

Assistent verhuurteam

"Als je iets doet, moet het uit je hart komen."

Edgar is de man die de leiding heeft als het gaat om klantenservice, CRM en administratieve taken die de hele afdeling Verhuur van Prestige draaiende houden; een zeer belangrijke aanwinst voor het hele Prestige team en een zegen voor onze klanten.

Samen met zijn gezin woont Edgar in Sant Jordi, the place to be voor jonge gezinnen met alle voorzieningen en Ibiza-stad in de buurt en meer dan genoeg schoolmogelijkheden in de buurt. Edgar komt oorspronkelijk uit Valencia en verhuisde voor het eerst naar Ibiza toen hij begin twintig was. Daarna vertrok hij en bracht 8 jaar door in het Verenigd Koninkrijk voordat hij hier terugkeerde met zijn partner en zoon, nu bijna 9 jaar geleden.

In zijn vrije tijd brengt Edgar graag zonnige dagen door met zijn gezin, leest hij kosmische horror- en avonturenboeken, luistert hij naar heavy metal en vindt hij expressie via artistieke middelen.

Edgar is er trots op te werken voor een bedrijf als Prestige Properties,Ik heb in mijn leven voor zoveel bedrijven gewerkt, nationaal en internationaal, en ik kan zeggen dat dit een van de beste is waar ik de eer heb mee te werken. Je voelt echt het niveau van professionalisme en het team is super hecht’.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie