Carlos Martínez

Assistent verkoopteam

"Als het leven je tegenzit, maak er dan iets van"

Maak kennis met Carlos Martínez, de vriendelijke en efficiënte Sales Team Assistant bij Prestige Properties. Zijn favoriete levensmotto is "Als het leven je tegenzit, maak er dan iets van". Carlos brengt een positieve en opbeurende houding in zijn rol.

Carlos is meer dan alleen een Sales Team Assistant; hij is de go-to person voor al onze agenten die op hem vertrouwen voor alle ondersteuning die ze nodig hebben om hun klanten alle aandacht te geven. Met zijn expertise kent hij alle ins en outs van de werking van het bedrijf en hij helpt het kantoor ook regelmatig met klantgerichte taken en post-sales services. Carlos heeft door zijn uitgebreide ervaring in de service-industrie geleerd hoe belangrijk het is om een uitzonderlijke klantenservice te bieden.

Met een rijke achtergrond, waaronder vijf jaar ervaring als receptionist in een prestigieus 5-sterrenhotel en een kwalificatie FP- Gestión Administrativa, brengt Carlos een schat aan vaardigheden en kennis mee naar zijn huidige functie. Maar zijn reis naar Ibiza begon al veel eerder; hij werd geboren op dit prachtige eiland en sindsdien is het zijn thuis.

Carlos woont momenteel in Ibiza-stad en houdt van de levendige en handige omgeving. Wonen in de buurt van de haven biedt hem het beste van twee werelden, met alles wat hij nodig heeft op een steenworp afstand. Hij beveelt dit gebied van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een levendige en handige plek om te wonen.

Buiten zijn professionele leven heeft Carlos een ouderwetse benadering van waarden. Loyaliteit, respect en inzet drijven hem zowel op het werk als in het leven. Als hij niet bezig is met het ondersteunen van het verkoopteam en het afhandelen van administratieve taken, vind je Carlos terwijl hij zich verdiept in tv-series of bezig is met verkwikkende lichaamsbeweging om nieuwe energie op te doen.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie