Anna Böttcher

Marketing Manager

"HET GEVOEL PRECIES TE ZIJN WAAR JE HOORT TE ZIJN, IS ONBETAALBAAR"

Sinds Anna in 2016 bij Prestige begon als Product & Marketing Manager, is ze de dynamo van het bedrijf, een stuwende kracht vol aanstekelijk enthousiasme.

Ze zet haar aanzienlijke vaardigheden op het gebied van digitale marketing, gecombineerd met statistische marketinganalyse, in om de marketing van elk afzonderlijk object te richten op een bepaalde doelgroep.

Zodra een nieuw object is toegevoegd aan de portfolio, stelt Anna een marketingplan op maat op, dat is gebaseerd op de onderscheidende kenmerken, de prijs en de behoeften van het beoogde marktsegment. Haar belangrijkste doel is "ervoor te zorgen dat de juiste woning zal worden gezien door de juiste klanten".

Anna werd geboren in Duitsland, maar is opgegroeid in San Juan, Ibiza. Ze ging vervolgens naar de universiteit in Brighton en Londen, waar ze een master in internationale politiek en rechten behaalde.

Tijdens haar 11 jaar wonen in Londen, ging ze van het werken voor wereldwijde bedrijven zoals American Express en Bain & Company, om te werken voor verschillende goede doelen en kleine sociale ondernemingen, die ze voelde waren "meer afgestemd op mijn persoonlijke waarden": waarden die hebben uitgevoerd door tot op de dag in haar rol als bedrijf "Eco Warrior".

Sinds 2015 is ze terug op het eiland, nu woont ze met haar levenspartner en haar twee jonge jongens in de prachtige vallei van Benimussa. Op haar vrije dagen beoefent ze Yoga, relaxt ze in de tuin of gaat ze fietsen met haar gezin.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie