Alexandra Ostergaard

Administratief Manager

"IK VOEL ME TROTS DEEL UITMAKEN VAN ZO’N FANTASTISCHE GROEP MENSEN"

Naast haar officiële functie als administratief manager is Alexandra het hart en de ziel van het Prestige-kantoor. Zonder haar continue ondersteuning aan alle afdelingen en aanstekelijke motivatie en positieve energie zou alles tot stilstand komen.

Alexandra werkt sinds 2004 in de makelaardij op Ibiza en heeft een schat aan ervaring opgedaan. In 2015 is ze begonnen bij team Prestige.

Met een zeer "Europese" achtergrond (geboren in Barcelona tot Spaans/Duits/Deense ouders) groeide Alexandra op op Ibiza en heeft hier het grootste deel van haar leven gewoond. Ze heeft in Barcelona gestudeerd, maar kwam snel weer terug naar het eiland en de unieke levensstijl.

Nu woont ze met haar man en haar zoon in de buurt van Ibiza stad, Hoewel het misschien niet mijn favoriete gebied, het is gunstig dicht bij school en werk, en omdat Ibiza is zo klein u op het strand of waar je wilt in een mum van tijd.

In haar vrije tijd reist Alexandra graag met haar gezin en ontdekt ze nieuwe plekken, gaat ze uit met vrienden, en af en toe kijkt ze urenlang achter elkaar ‘Game of Thrones’ met haar man.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie