Aida Matei

Verhuurmanager

"Het leven is de kunst van het tekenen zonder gum"

Aida maakt sinds 2018 deel uit van het Prestige-team. Hier schrijft ze wat over zichzelf:

Ik ben Aida Matei, uw contactpersoon voor alle verhuurzaken bij Prestige Properties. Met een mix van ervaring, van de bruisende straten van Boekarest tot de serene kusten van Ibiza, heb ik mijn roeping gevonden om ervoor te zorgen dat jouw vakantiedromen uitkomen.

Van bank naar strand: Mijn reis begon in de bank- en verzekeringswereld in Roemenië. Maar het leven had kleurrijkere plannen voor me en leidde me naar het land van de mogelijkheden – de VS, waar ik als freelancer mijn passie voor fotografie verkende. Toen lonkte de bruisende energie van Ibiza en in 2018 kwam ik bij het geweldige team van Prestige Properties.

Uitdagingen veranderen in avonturen: Sindsdien ben ik op een wervelend avontuur gegaan, begonnen als marketingassistent en uiteindelijk gedoken in de spannende wereld van vakantieverhuur. Samen met mijn geweldige collega’s hebben we een team opgebouwd dat meer als familie aanvoelt, toegewijd aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten.

Buiten het kantoor: Als ik niet druk bezig ben om magie te laten gebeuren bij Prestige Properties, kunt u me vinden terwijl ik van de zon geniet met mijn twee geweldige jongens, terwijl ik ze aanmoedig bij hun basketbalwedstrijden. Ik ben ook een liefhebber van wandelingen langs de kust, verdwalen in een goed boek en genieten van heerlijke mediterrane maaltijden bij gezellige chiringuitos.

Hartelijk dank: Aan onze fantastische gasten, zowel oude als nieuwe, dank u voor het kiezen van Prestige Properties als uw thuis weg van huis. Jouw vertrouwen betekent alles voor ons en we zijn vastbesloten om de magie van Ibiza levend te houden voor de komende generaties.

Laten we samen herinneringen creëren: Of je nu je volgende uitje aan het plannen bent of gewoon even hallo wilt zeggen, ik kan niet wachten om met je in contact te komen en je Ibiza-ervaring tot een onvergetelijke ervaring te maken. Tot ziens aan de zonnige kant van het eiland!


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie