Aida Matei

Verhuurmanager

"Een huis kopen is een beslissing die je met je hart neemt "

Aida maakt sinds 2018 deel uit van het Prestige-team. Zij is onze fantastische fotograaf die alles geeft om ervoor te zorgen dat onze objecten in het beste daglicht worden gesteld (zonder te overdrijven, om teleurstelling ter plaatse te voorkomen). Ze werkt ook als agent op onze verhuurafdeling en helpt u bij het plannen en beleven van uw ideale Ibiza vakantie!

Van het noordoosten van Roemenië naar het noordoosten van Ibiza: na tien jaar in de financiële sector in het kosmopolitische Boekarest en vijf jaar in de VS, was het tijd voor Ibiza.

Een citaat dat haar inspireert: "We hebben twee levens. Het tweede begint wanneer we ons realiseren dat we er maar één hebben". Dit citaat en haar droom van kerst vieren op het strand hebben haar het zetje gegeven dat ze nodig had om naar Ibiza te verhuizen.

Ze woont nu samen met haar twee jonge zoons in Cala Llenya en vindt het geweldig dat in zee zwemmen tot een dagelijkse bezigheid is verworden.

Haar eigen huis kopen heeft haar geleerd dat: "het onze taak is om de koper zoveel mogelijk te begeleiden en te helpen met de bureaucratische en technische aspecten, zodat hij zijn hart kan volgen en van de ervaring kan genieten".


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie