Meer dan 35 jaar ervaring op de Ibiza-vastgoedmarkt

"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"

Prestige Properties is het meest toonaangevende makelaarskantoor van Ibiza en gespecialiseerd in luxe woningen.

Prestige Properties is in 1983 opgericht door Pascale Dufournier, een geboren Parijse die in 1976 op Ibiza kwam wonen, en is een van de oudste en ongetwijfeld betrouwbaarste makelaarskantoren op het eiland.

Met gespecialiseerde afdelingen voor verkoop, verhuur, listing & marketing, gaan we prat op de meest uitgebreide en gepersonaliseerde service aan alle partijen.

Onze grootste voldoening komt van u: ons doel, net als de jouwe, is om uw doelstellingen te halen.

Dankzij de onschendbaarheid en toewijding van Pascale in de loop van de decennia, is de naam Prestige Properties synoniem geworden met professionaliteit en integriteit, evenals stijl en elegantie.

Wij bieden onze kopers de grootste selectie van de meest gewilde woningen in Ibiza, evenals een meertalig team van ervaren professionals om u te begeleiden en adviseren bij elke stap van het koopproces.

Met Prestige vindt u uw droomwoning, een die past bij uw behoeften, levensstijl en budget zonder hoofdpijn of tijdverspilling. Hier zijn 18 goede redenen om uw huis met Prestige-eigenschappen te kopen.

"de meest gevraagde woningen van Ibiza"

"we geven verkopers gemoedsrust"

Aan de andere kant geven we vastgoed verkopers gemoedsrust dat hun eigendom de op maat gemaakte en persoonlijke aandacht zal krijgen met de marketing strategie die het verdient: onze listing en marketing team zal ervoor zorgen dat uw woning zal worden getoond in zijn beste licht en aan de juiste klant.

Het aanbieden van uw woning met Prestige betekent dat u uw woning verkoopt tegen de beste prijs, binnen uw gewenste tijdsbestek en stressvrij. Hier zijn 15 goede redenen om uw woning met Prestige-eigenschappen te verkopen.

Droomt u van een vakantie op Ibiza? Of u nu op zoek bent naar een villa voor uw perfecte vakantie met kinderen, familie of vrienden, de ideale plek om uw bruiloft te vieren of voor een oase van rust voor een retraite; met meer dan 200 villa’s in ons portfolio is één van hen geschikt voor u.

Volg ons op onze Social media kanalen en meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vastgoedmarkt van Ibiza en om erachter te komen wat Prestige Properties vandaag voor u kan betekenen.

"Vakantie herinneringen sinds 1983"


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie