VILLA CASANOVA

Onvergetelijke vakantie-ervaring, luxe, comfort en adembenemend uitzicht

van € 24.333 / week

Ref: 02999

Home / Santa Eulalia del Río / Can Furnet / VILLA CASANOVA
Huis
Can Furnet
4
6
Kenmerken
AirconditioningBalkonOmheind perceelSatelliet TVZeezichtZonne energieZwembad
Welkom in Villa Casanova, een luxueus vakantieverblijf in de belangrijkste omheinde gemeenschap van Ibiza. Deze uitzonderlijke villa biedt een prachtig uitzicht over Ibiza-stad, met de mogelijkheid om het pittoreske eiland Formentera te bewonderen op heldere dagen. Met zijn strakke en moderne design straalt Villa Casanova elegantie en verfijning uit. Dompel jezelf onder in de weelderige sfeer van deze stijlvolle villa, versierd met weelderig meubilair en boeiende kunstwerken. Geniet van de nabijheid van het wereldberoemde nachtleven van Ibiza, maar ook van de beroemde nabijgelegen stranden zoals Talamanca (5 km), het verborgen juweeltje S'Estanyol (7 km) en de beachclub hotspot Playa d'en Bossa (12 km).

INTERIEUR:
Stap de villa binnen en laat je betoveren door de moderne esthetiek en indrukwekkende kenmerken. De ruime open keuken en eethoek, versierd met smetteloos zwart marmer, creëren een opvallend middelpunt voor entertainment en gezelligheid. Elke hoek van Villa Casanova straalt verfijnde elegantie uit en biedt een perfecte mix van comfort en stijl. Voorzieningen zoals airconditioning, een Sonos geluidssysteem en een Smart TV zorgen voor een luxueus en onderhoudend verblijf.

SLAAPKAMERS EN BADKAMERS:
Villa Casanova beschikt over vier en-suite slaapkamers, zorgvuldig ontworpen om het grootste comfort en ontspanning te bieden. De hoofdslaapkamer, met zijn eigen balkon en betoverend uitzicht over Ibiza-stad en de Middellandse Zee, is een toevluchtsoord van sereniteit. Geniet van de luxe van de master en-suite, compleet met een vrijstaand bad, de perfecte plek om te ontspannen. De gastenslaapkamers hebben ook een balkon en toegang tot de betoverende buitenruimtes van de villa. Elke slaapkamer biedt een vredig toevluchtsoord voor een goede nachtrust. De zes badkamers van de villa zorgen voor gemak en privacy voor alle gasten.

EXTERIEUR:
De buitenkant van Villa Casanova is een plek voor ontspanning en entertainment. Stap naar buiten en ontdek een verzameling balkons en terrassen die uitkijken over het prachtige zwembad, de ideale setting voor luie zomermiddagen en gedenkwaardige bijeenkomsten met vrienden en familie. Geniet van al fresco dineren in de betoverende buitenruimtes, compleet met een entertainmentterras en een afgezonderde binnenplaats, zodat er voldoende mogelijkheden zijn om te genieten van de mediterrane zon. De buitenfaciliteiten van de villa omvatten een verfrissend zwembad, al fresco eethoek, BBQ en meerdere terrassen waar je kunt ontspannen en genieten van de Ibiza zon.
Villa Casanova is een onvergetelijke vakantie-ervaring, waar luxe, comfort en adembenemende uitzichten samenkomen om het perfecte Ibiza uitje te creëren. Dompel jezelf onder in de prachtige stranden en trek je terug in de rust van je privévilla. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of spanning, Villa Casanova biedt de ideale uitvalsbasis om alles te ervaren wat Ibiza te bieden heeft.

KENMERKEN
Sonos Geluidssysteem | SmartTV | BBQ

AFSTANDEN
Luchthaven op 14 minuten | Ibiza-stad op 12 minuten | Jezus op 5 minuten | Talamanca Beach op 8 minuten

INBEGREPEN DIENSTEN
Toegewijde conciërge om te helpen met pre-aankomst verzoeken, lokale ervaringen en vervoer | Full-time Villa Manager | Dagelijkse schoonmaakservice | 50 uur privé kok service per week* | Op maat gemaakte menu's worden ontworpen op basis van gastvoorkeuren en lokale seizoensgebonden producten | Speciale arrangementen voor kinderen van alle leeftijden.
* Alleen koksservice, eten en drinken worden apart in rekening gebracht.

BEZIENSWAARDIGHEDEN
Dalt Vila | Cala Llonga | Santa Gertrudis | Santa Eulalia | Cala Blanca

Ons verhuurteam staat klaar om te helpen bij het ontwerpen van een onvergetelijke vakantie... Ibiza en Formentera wachten op u!

Lees meer over VILLA CASANOVA

    Concierge Services
    Babysitten Privé chef Conciërge Chauffeur Bootverhuur Persoonlijke Trainer En veel meer...
    Ibiza Prestige Rent team

    Tot gauw!

    Seizoenstarieven

    • 01-06-24 - 29-06-24€ 36.333 / week
    • 29-06-24 - 31-08-24€ 42.333 / week
    • 31-08-24 - 28-09-24€ 30.667 / week
    • 28-09-24 - 02-11-24€ 24.333 / week
    (Toeristenvergunning : ETV-1720-E)

    Interesse?

    Om meer te weten te komen en het volledige informatiepakket te ontvangen over deze woning....

    Dichtbij

    Energiecertificaat wordt uitgevoerd
    Energiecertificaat wordt uitgevoerd

    Ibiza beschermen
    Bij iedere verhuur

    Ibiza Prestige Goes Green

    Nieuwe Zoekopdracht

    Rental Booklet

    Bekijk ons "Prestige Vakantieverhuur Magazine" met de meest exclusieve huurwoningen van Ibiza.

    Meld je aan!

    Ontvang de nieuwste objecten direct in uw inbox zodat u nooit meer iets mist!

      Voordelen van Huren met Prestige Properties

      Bekijk de unieke voordelen van een vakantievilla huren met Prestige Properties

      Verhuurvoorwaarden

      Zie onze algemene verhuurvoorwaarden

      Vergelijkbare woningen

      Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie