Pascale Dufournier

Oprichtster

Pascale Dufournier Ibiza

"PRESTIGE IS LIEFDE, PASSIE EN PROFESSIONALITEIT"

Prestige Properties werd in 1983 op Ibiza opgericht door de fabuleuze Pascale Dufournier. Deze geboren Parijsenaar kwam in 1976 naar het eiland om haar kinderdromen na te jagen en op dit bohemienachtige kunstenaarseiland in de Middellandse Zee te gaan wonen. Ze bracht de beroemde Franse flair van elegantie en levensvreugde met zich mee.

Vanaf de prille leeftijd van 23 jaar werkte zij in de makelaardij en maakte van haar passie voor architectuur en design haar levenslange roeping. Tot op het laatste moment van haar leven verscheen zij elke dag op kantoor met een inspirerende en niet aflatende toewijding en liefde voor haar werk en het bedrijf.

In de loop der decennia hebben haar professionalisme en onwrikbare integriteit haar het respect en de vriendschap van de plaatselijke bevolking opgeleverd en werd zij gezien als een pijler van de gemeenschap. Deze waarden zijn de kern geworden van het bedrijf dat zij heeft opgericht.

"Ik voel me enorm bevoorrecht dat ik mijn leven op dit bijzondere eiland heb mogen doorbrengen, dagelijks omringd door de meest adembenemende objecten, landschappen en mensen."

Prestige is nooit werk voor mij geweest, het is mijn familie geweest om te koesteren en te begeleiden door de moeilijke tijden en het goede".

In de afgelopen 10 jaar is het team enorm gegroeid en Pascale is er trots op dat een nieuwe generatie, onder leiding van Victor van den Driessche, het agentschap een nieuw tijdperk inleidt.

Pascale is op 1 april 2022 overleden – we missen haar nog elke dag.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie