Pascale Dufournier

Oprichter en directeur

Pascale Dufournier

"PRESTIGE IS LIEFDE, PASSIE EN PROFESSIONALITEIT"

Prestige Properties is in 1983 door niemand anders dan de fantastische Pascale Dufournier opgericht op Ibiza. Deze geboren Parijse kwam in 1976 naar het eiland in navolging van haar jeugddroom op dit romantische kunstenaarseiland in de Middellandse Zee te gaan wonen en bracht haar befaamde Franse flair, elegantie en ‘joie de vivre’ mee.

Al op haar 23e begon ze in de vastgoedsector en wist ze haar passie voor architectuur en design om te zetten in een roeping die al haar hele leven voortduurt. Vandaag, 43 jaar later, komt ze nog steeds iedere dag opnieuw weer op kantoor met een inspirerende en niet-aflatende toewijding en liefde voor haar werk.

Met de jaren heeft ze dankzij haar professionalisme en onverminderde integriteit het respect en de vriendschap van de plaatselijke bewoners gewonnen en wordt ze gezien als een steunpilaar van de gemeenschap. Deze waarden zijn tot kernwaarden verworden van het bedrijf dat ze heeft opgericht.

"Ik voel me enorm bevoorrecht dat ik mijn leven op dit speciale eiland mag doorbrengen en mezelf dagelijks mag omringen met de meest verbazingwekkende objecten, landschappen en mensen.

Prestige is nooit werk voor mij geweest, het is mijn familie geweest om te koesteren en te begeleiden door de moeilijke tijden en het goede".

In de afgelopen 10 jaar is het team enorm uitgebreid en Pascale ziet met trots hoe een nieuwe generatie het kantoor een nieuw tijdperk binnenloodst. Hoewel ze absoluut nog niet met pensioen gaat, neemt ze nu en dan een vrije middag om tijd door te brengen met haar kleinzoon en haar familie.

Haar geheim om een fantastisch team te motiveren? Pascale brengt regelmatig overheerlijke huisgemaakte gerechten mee om op kantoor te delen… Kunt u zich een betere plek voorstellen om te werken?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie