Lola Dominguez

Verkoopagent

"OP IBIZA STOP JE NOOIT MET HET ONTDEKKEN VAN NIEUWE PLEKKEN"

Lola heeft van 2017 tot 2019 gewerkt als Listing Agent voor Prestige en maakt nu deel uit van het Sales Team. Met een graad in journalistiek en een passie voor mensen en woorden, zal ze de meest overtuigende vastgoedpresentaties creëren.

Dankzij haar kennis van de belangrijkste juridische kwesties, is ze in staat om huiseigenaren en kopers te adviseren over hoe te beginnen aan de reis van de verkoop of het kopen van hun huis. "Als eerste aanspreekpunt voor de verkopers en kopers beantwoord ik al hun vragen en geef ik ze vertrouwen in hoe ze de verkoop en aankoop van hun woning kunnen benaderen. Een groot deel van mijn werk is begeleiding en het doorgeven van inzicht in de huidige marktsituatie".

Lola is afkomstig uit Sevilla en heeft op prachtige plekken zoals Malta, Portugal, Cambridge en Rome gewoond. Het was echter Ibiza waar ze besloot om haar koffers uit te pakken.

Voor Lola is de lifestyle van Ibiza – zon, strand en vrijheid- een lot uit de loterij.

Nu brengt ze haar dagen door met het bezoeken van prachtige huizen, luisterend naar Nina Simone in haar auto en het schrijven van haar eerste roman.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie