Gabriel Dufournier

Consierge Diensten

"Ik hou van mijn werk bij Prestige, de spirit en de goede vibes maken het team tot een echt dreamteam!"

Gabriel, de zoon van Pascale Dufournier, de oprichter van Prestige, is de verantwoordelijke persoon als het gaat om alles wat te maken heeft met conciërgediensten en het plannen van uw perfecte reisroute op Ibiza. Hoewel het soms een uitdagende taak is, is Gabriel precies de juiste persoon voor deze taak; geboren en getogen op het eiland, heeft Gabriel alle juiste contacten om ervoor te zorgen dat elk detail van uw Ibiza Vakantie wordt verzorgd.

Gabriel heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn verblijf in het buitenland, van studeren in het Verenigd Koninkrijk tot werken in evenementenbeheer in Barcelona en werken in de vastgoedmarkt in Madrid. Al deze ervaringen hebben van hem een expert gemaakt in het voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten en ervoor te zorgen dat elk klein detail geregeld is.

Na zijn tijd in het buitenland kwam Gabriel, die van Franse afkomst is, terug naar het eiland; zijn ware thuis. Hij is er trots op dat hij in de voetsporen van zijn overleden moeder kan treden.

Nu woont hij in de buurt van Ses Païsses en in zijn vrije tijd vindt u Gabriel in de buurt van zijn favoriete vrouwen op deze planeet… zijn vrouw en twee dochters. Af en toe kun je hem zien rijden in zijn auto – zijn favoriete manier om de verbinding te verbreken.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie