Federica Horak

Office Asisstant

Prestige Properties Office Assistant Federica

"ONZE TAAK IS OM U TE VOORZIEN VAN ALLES WAT JE NODIG HEBT OM DE JUISTE KEUZE TE MAKEN"

Federica is Prestige’s Office Assistant en zal waarschijnlijk je eerste aanspreekpunt zijn. Wanneer u belt of loopt in onze Ibiza Town kantoor, Federica zal degene zijn om al uw voorlopige vragen te beantwoorden.

Federica spreekt 5 talen en haar professionele achtergrond in klantenservice en omgaan met internationale klanten maakt haar een ideale pasvorm voor onze snelle en klantgerichte omgeving.

Oorspronkelijk uit Italië, heeft ze enkele jaren gewoond en gewerkt in een scala aan internationale locaties, waaronder Buenos Aires, Caracas, Mogadishu en Dar es Salaam.

In 2010 kwam Federica naar Ibiza voor een vakantie van een week, tijdens haar verblijf ontmoette ze de liefde van haar leven en een jaar later werd het eiland haar nieuwe thuis.

"Het verbinden met klanten van over de hele wereld en deel uitmaken van zo’n verenigd maar divers team van professionals" is wat Federica het leukste vindt aan werken bij Prestige Ibiza.

Samen met haar man en hun twee jonge dochters, Dounia y Salma, woont Federica in Cala de Bou, in het westen van het eiland. Wat ze het meest over dit gebied houdt is de kustsfeer met uitzicht op zonsondergang het hele jaar door, het is gezinsvriendelijke sfeer en het feit dat het zeer goed verbonden is met andere gebieden van het eiland.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie