Oudejaarsavond in Ibiza

Denken aan het starten van 2019 op een bijzondere en unieke manier? Waarom verander je niet de plaats waar je Auld Lang Syne dit nieuwe jaar zingt van een flat naar een droomstrand? Als je deze optie hebt overwogen, moet je ophouden erover na te denken en het in een realiteit te veranderen. Een andere ervaring: geniet van het einde van het jaar in Ibiza op 31 december.

Ondanks wat je zou denken, is Ibiza in de winter ook vol leven, en het is zeker de moeite waard om het eiland buiten het warme seizoen te ontdekken. Als u besluit om te wonen op Ibiza, u de gelegenheid voor uw familie en vrienden om het einde van het jaar te ervaren op het eiland te nemen door te zien in 2019. Als je uiteindelijk in een van de Balearen, het zal niet de enige tijd, hebben als ze een charme die hen de favoriete plek voor mensen van over de hele wereld maakt.

Einde van het jaar op Ibiza

Er zijn veel mogelijkheden om zo’n speciale date op het eiland door te brengen. We laten je een paar ideeën achter voor een magische avond die je altijd zult onthouden.

-Openbare festivals. Ibiza City Council organiseert een breed scala aan evenementen

om te zien in het nieuwe jaar. Dit zijn tenten die op pleinen in de stad of op promenades worden opgezet, waar muziek de belangrijkste attractie is, met lokale bands die verschillende muziekstijlen spelen, variërend van Swing-of Sixties-Thema’s tot disco muziek met de beste dj’s.

-Private partijen. De meerderheid van de hotels op het eiland vieren het einde van het jaar op Ibiza op het terrein door het aanbieden van complete arrangementen met een show diner met dansen gevolgd door een zak van feestartikelen. Om dit te doen voegen ze de optie van een open bar en doorgaan met de partij tot goed in de ochtend van 1 januari, met de mogelijkheid van het vervullen van de traditie van ontbijten op chocolade met churros.

-Feesten op het strand. Veel lokale restaurants (hotels, restaurants, lounges, nachtclubs, etc.) bevinden zich aan de kust, zodat ze genieten van een fantastisch uitzicht. U er ook van genieten aan het einde van het jaar, want ze vieren Oudejaars feestjes op terrassen of delen van het strand aangelegd met Partytenten voor een dergelijke gelegenheid. Het is een unieke kans om te zien in het nieuwe jaar aan het geluid van de branding.

Of je nu gewoon de Balearen bezoekt omdat je de charme van Ibiza in de winter bent gaan ontdekken, of als je de beslissing hebt genomen om hier te wonen omdat het een paradijs op aarde lijkt, kun je genieten van oudejaarsavond op Ibiza. Mis niet de kans om te genieten van een unieke ervaring en krijg 2019 op een goede basis, en hebben een geweldig jaar.

Neem contact met ons op om u te helpen met het huren van onroerend op Ibiza of als u hebt besloten om een huis te kopen op het eiland.