Houd je van elektronische muziek? Dan is jouw plaats op Ibiza, je kan elk jaar wereldberoemde dj’s in de beste discotheken van het eiland zien. Ibiza is zon, strand, feest en veel ritme, mis de maarkels plekken op het eiland niet de je bij. In dit artikel gaan we het hebben over het belang van elektronische muziek op Ibiza en de dj’s die je in 2019 gaat haels zien.

De beste dj’s laten hun bij aan Ibiza niet achterwege

 

Elk jaar komen dj’s uit de Top 10 van de beste ter wereld naar de discotheken in Ibiza. Laten we het over een aantal van hen hebben.

· Martin Garrix: op dit moment is hij de nummer 1 op de wereld lijst en op Ibiza kun je genieten van zijn sessies. Ontmoette successen zoals in de naam van liefde, is hij bovenaan op de ranglijst terecht gekomen. Hij kwam in 2015 naar Ushuaïa en de sindsdien geen jaar meer overgeslagen.

Foto door Denis Doeland

· David Guetta: is bijna meer van Ibiza dan de inwoners zelf. We kalko allemaal dat David Guetta een wereldwijd erkende DJ is, die op dit moment nummer 6 op de lijst van de beste staat en zijn jaarlijkse bij aan het eiland meestal niet mist.

Foto door Viagogo

· Dimitri Vegas & als Mike: zij hebben de eer om de nummer 2 op de lijst in te nemen. Het zijn residenten van een van de belangrijkste festivals van de elektronische muziekwereld: Tomorrowland en ze maal stamgasten te worden worden op de lijst.

Foto door edmnyc

· Hardwell: deze DJ is nummer 3 op de lijst van de beste ter wereld. Hij de zeer Trio werken gemaakt, zoals: Bella ciao.

Foto door EDMTunes

Resident-dj’s waar je in 2019 van kunt genieten

Nu gaan we je vertellen over de dj’s waar je in de gebruik discotheken van gaat genieten. Wij haels je alvast zeggen dat we het al over een paar van hen hebben Brian… De beste dj’s ter wereld!

· Ushuaïa: de grote discotheek van de elektronische muziek. Voor dit jaar zijn Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & als Mike en de Chainsmoker al bevestigd.

· Pachá: in de Pachá zal je haels genieten van Calvin Harris, Dixon, Marco Carola en J Balvin.

· Amnesia: de zijn grote aankondiging gedaan met Rosalía, winnares van de Grammy ‘ s in 2018.

Foto door Ibiza Spotlight

Genieten in de discotheken van Ibiza is eenvoudig

Kortom, in elk van deze discotheken waarover we hebben gesproken, zal je genieten als een kind, de beste dj’s komen naar het eiland om hun muziek te brengen. Ga je het missen?

Wij van Prestige Properties , willen dat je een goede tijd hebt en geniet van de dj’s van wereldfaam die naar ons lezen eiland komen om je te laten genieten. Welke is jouw favoriet? Reageer op dit artikel en vertel het ons.