Celebrity villa’s op Ibiza

Beroemdheden op Ibiza zijn al legendes. Miljonairs, acteurs, voetballers en aristocraten hebben Ibiza gekozen als de ideale plek. Velen komen Ibiza vaak bezoeken, wonen hier permanent of brengen hier elk jaar een seizoen doorom te ontspannen als koppel of als gezin.

Dankzij de geweldige aanbiedingen en de hoge kwaliteit van de vastgoedmarkt op Ibiza kunnen luxe woningen worden verkregen tegen (relatief) betaalbare prijzen.

Celebrity villa’s op Ibiza

De luxe huizen met beroemdheden, met hun comfort, hun vele kamers, hun zwembaden en grote tuinen zijn prachtig. In hen zoeken de artiesten, miljonairs en voetballers naar privacy en alle denkbare gemakken.

Elke beroemdheid zoekt naar verschillende stijlen volgens zijn of haar smaak. Antonio Banderas en Juio Iglesias verkiezen meer complexe architectuur. Guti of Fernando Hierro verkiezen herenhuizen ontworpen met geavanceerde trends in het achterhoofd. Kate Moss en Jade Jagger, aan de andere kant, verkiezen de traditionele Finca stijl in het Boheemse noorden van het eiland.

Andere voetballers die het eiland hun heiligdom hebben gemaakt zijn Zidane, Gerard Piqué, Carles Puyol, David Villa en Pepe Reina.

Andere beroemdheden met accommodaties op Ibiza zijn Pepe Martínez, Eugenia Martínez de Irujo, de Goyanes-lapique familie en Blanca en Borja Thyssen. Vladimir Doronin, de Russische miljonair ex-echtgenoot van Naomi Campbell, heeft een herenhuis in San Jose.

Gebieden met meer Ibiza herenhuizen

Veel van diegenen die op zoek zijn naar luxe woningen op Ibiza zijn geïnteresseerd in constructies met lokale en traditionele architectonische kenmerken die uniek zijn voor het eiland. Deze huizen zijn zeldzaam en onderscheidend, en ze zijn vaak gelegen op het platteland.

Deze huizen liggen meestal in het noorden van Ibiza, zoals Santa Eulalia en San Miguel, waar zich een groot aantal herenhuizen bevinden, evenals San Juan.

De Zuid-en Zuidoost-gebieden van het eiland bieden ook luxe woningen. Er zijn twee hoofd stijlen van Ibiza herenhuizen in het noorden van het eiland: avant-garde villa’s of traditionele gebouwen.

Waar een huis te kopen op Ibiza en tegen welke prijs

De aankoop van huizen op het eiland is bloeiende en dat heeft een aantal van de prijzen bepaald zoals we hieronder zullen uitleggen.

Een vrijstaand huis met uitzicht op de zee in Santa Eulalia kan een waarde van maximaal 12.000 euro per vierkante meter hebben. Aan de kust, de prijs van een appartement met twee slaapkamers schommelt rond 7.000 euro p/m2.

Er zijn luxe woningen voor 10.000.000 euro of meer, maar de overgrote meerderheid van hen zijn rond 2 of 3.000.000.

De herontwikkeling van de oude stad heeft een nieuwe stijgende waarde gegeven aan luxe villa’s en de nabijheid van VIP Beach clubs heeft de gemiddelde kosten van een luxe huis rond Ibiza-stad verhoogd naar meer dan 3.500.000 euro.

Celebrities op Ibiza voegen nog een vleugje glamour toe aan het eiland leven, genietend van hun Ibiza villa’s met stijl. Maar Ibiza is niet alleen voor de rijken en beroemdheden; iedereen met een droom kan hier komen en hun geluk proberen. Wij helpen je graag bij het vervullen van jouw droom van een nieuw huis op Ibiza.Ibiza, April 2019heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie