Ben je ooit op Ibiza geweest tijdens veroño?

Sinds enkele jaren merken we dat de seizoenen op het eiland veranderen. In april en mei is het weer soms nog fris en kunnen regenbuien u verrassen. De zomerhitte begint vaak pas rond juni, en in oktober en november hebben we nog steeds zomertemperaturen om te genieten van lange dagen aan het strand, in korte mouwen rond te lopen en ons te hebben café con leche (koffie met melk) buiten op het terras van een van de vele restaurants en bars. En het lijkt erop dat elk jaar de zomer zich ertegen verzet om ons in de steek te laten. En dit is de reden waarom de term "veroño" een niche in ons vocabulaire heeft gekerfd.

Wat betekent Veroño?

Veroño is een Spaans neologisme dat het resultaat is van de mix tussen het woord verano (zomer) en het woord otoño (herfst). Op Ibiza kunt u het grootste deel van het jaar genieten van goede temperaturen en zonnige dagen. De zon komt altijd tevoorschijn op ons eiland en we zijn ons ervan bewust dat onze stranden het beste te genieten zijn in de maanden die volgen op een druk zomerseizoen. In september begint een van de beste tijden van het jaar – Veroño is het5e seizoen op Ibiza. Winter in Ibiza gaat over mooi weer, groene en bloeiende natuur en een lokale familie sfeer.

Yogafit Ibiza zonsondergang tijdens de wintermaanden

Heb je meer redenen nodig om in de herfst naar Ibiza te komen?

Eerlijk gezegd houden de eilandbewoners dit seizoen graag geheim, maar we zullen het voor u opheffen, omdat we denken dat onze klanten het recht hebben om te weten welke voordelen het biedt om laat in het seizoen, na de drukke zomermaanden, te komen. In de eerste plaats zijn de watertemperaturen perfect, want in de zomer is de zee opgewarmd. Nu de stranden niet vol zitten, kunt u een bad nemen en genieten van een lang verblijf met vrienden en familie, van zonsopgang tot zonsondergang, als u dat wilt. Weet u nog hoeveel moeite het kan zijn om in de zomer een parkeerplaats voor uw huurauto te vinden? Nou, in veroño zul je dit soort problemen niet hebben. En over huurauto’s gesproken, bedrijven verlagen vaak hun tarieven na het seizoen en u kunt geweldige aanbiedingen krijgen. Ben je bang om je te vervelen op Ibiza tijdens de herfst- of wintermaanden? Maakt u zich geen zorgen, de laatste jaren is het aanbod in cultuur, feesten, sport en gezonde lifestyle-evenementen sterk toegenomen, tot een punt dat u overrompeld zult worden door het programma. Verderop zetten we een aantal evenementen voor herfst en winter op Ibiza 2020 op een rij.

Ibiza mountainbike tijdens de wintermaanden

#moveyourspring en kom naar Ibiza in de winter!

Gezien de recente gebeurtenissen in verband met Covid-19 zal het seizoen op Ibiza niet op dezelfde manier beginnen als vroeger. We zullen onze beroemde vroege openingsfeesten van strandclubs zoals Blue Marlin, Nikki Beach of Cala Bassa Beach Club (CBbC) missen. Het Atzaro Spring festival en andere lokale feesten en diverse beurzen zijn uitgesteld of afgelast. Maar er is hoop! Met de bedoeling van het opslaan van het toeristische seizoen, Ibiza’s bedrijven zijn begonnen met het bevorderen van de campagne Veroño op de netwerken, het verplaatsen van evenementen naar de maanden september, oktober en november. De veroño campagne is gericht op beide bedrijven om hun bedrijven open te houden dit najaar, en toeristen, zodat in plaats van het annuleren van hun vakantie op het eiland stellen ze hun vakanties uit en veranderen hun boekingen naar september, oktober of november. Het doel is dat Ibiza de gekozen bestemming wordt om het einde van deze moeilijke tijd te vieren. De oprichters van de campagne zeggen: "We willen van Ibiza de ideale bestemming maken om het leven te vieren. Wij zijn een pionier in de toeristische sector en dit is een geweldige kans om de wereld te laten zien hoe mooi Ibiza is tijdens de herfst- en wintermaanden".

Samen kunnen we ons paradijs langer laten genieten van de zomerse gloed. En dit jaar hebben we het meer dan ooit nodig.

Ibiza villa kan XUMEU

Prestige Properties biedt een speciaal boekingsbeleid voor uw vakantie op Ibiza, in 2020/2021.

Onze risk-free boekingsdeals bieden het volgende beleid

[beleid kan variëren van eigendom tot eigendom, zullen we u informeren over de exacte beleidsdetails die van toepassing zijn op uw specifieke villa verzoeken.]

Een aanbetaling van 25 die volledig wordt terugbetaald (in plaats van de gebruikelijke 50 niet-restitueerbare borg)

Het saldo van 75 30 dagen voor de aankomstdatum (in plaats van de gebruikelijke 50)

Wijzig uw boekingsdata voor latere perioden in 2020 of zelfs voor data in 2021 gratis als alternatief voor annuleringen.

Gereduceerde tarieven als u bereid bent om uw boeking volledig en vooraf te betalen – hier u een aantal vrij goede deals scoren voor weken in juli, augustus en september!

We zijn enthousiast over het delen van dit geweldige nieuws met u, dus zorg ervoor dat u een van de eersten bent die uw risicoloze boekingsdeal in Ibiza voor deze zomer reserveert! U verdient een geweldige zomervakantie onder de mediterrane zon!

Onze agenten helpen u graag bij het vinden van de perfecte vakantievilla voor u, uw familie en vrienden!

Hier is een kleine selectie van villa’s voor uw vakantie verblijf in Ibiza in de herfst of winter 2020/2021:

1. Can Aloe

2. Can Felipe

3. Can Sitges

4. Ca Na Xica

5. Can Xumeu d’en March

6. Villa Morna Valley

IBIZA EVENEMENTEN in herfst en winter 2020

Ibiza marathon - wat te doen op Ibiza in de winter
September 2020

Lokale festiviteiten:

 • 8 september 2020 – Jezus, Patroonheilige vieringen
 • 21 september 2020 – San Mateu, Patron Saint vieringen
 • 29 september 2020 – San Miguel de Balansat, Patroonheilige vieringen

Markten:

 • Vlooienmarkt Sant Jordi
 • Ambachtelijke en hippiemarkt Sant Joan de Labritja
 • Las Dalias Markt San Carlos

Clubs (opening TBC):

Oktober 2020

Lokale festiviteiten:

 • 12 oktober 2020 – Hispanity day – Feestdag
 • 15 oktober 2020 – Es Cubells, Patron Saint vieringen
 • 24 oktober 2020 – San Rafael de Sa Creu, Patron Saint vieringen

Markten:

 • Vlooienmarkt Sant Jordi
 • Ambachtelijke en hippiemarkt Sant Joan de Labritja
 • Las Dalias Markt San Carlos

Clubs (opening TBC):

November 2020

Lokale festiviteiten:

 • 1 november 2020 – Allerheiligen – Feestdag
 • 4 november 2020 – San Carlos de Peralta, Patroonheilige vieringen
 • 16 november 2020 – Santa Gertrudis de Fruitera, Patron Saint vieringen

Markten:

 • Vlooienmarkt Sant Jordi
 • Ambachtelijke en hippiemarkt Sant Joan de Labritja
 • Las Dalias Markt San Carlos

Clubs (opening TBC):

December 2020

Kermis, Ibiza Stad

Lokale festiviteiten:

 • 6 december 2020 – Spaanse grondwet – Feestdag
 • 8 december 2020 – Onbevlekte Ontvangenis – Feestdag
 • 25 december 2020 – Eerste Kerstdag
 • 26 december 2020 -St Stephen’s Day

Markten:

 • Vlooienmarkt Sant Jordi
 • Ambachtelijke en hippiemarkt Sant Joan de Labritja
 • Las Dalias Markt San Carlos

Clubs (opening TBC):

verplaats je lente Ibiza

heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich desgewenst afmelden. meer informatie